Mindfulness voor moeders

Zwolle – Steungroep en Platform Stichting Mama Vita organiseert vrijdag 12 september op wijkboerderij De Klooienberg in Zwolle de workshop "Mindfullness voor moeders" van kinderen met autisme. Het wordt gegeven door Yvonne Teuber. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Will de Wreede en Annemieke van der Brug, regiomoeders van de regio Zwolle, organiseren elke maand een gezellige bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomsten is er gelegenheid om je verhaal te delen, wisselen we informatie uit en zullen er verschillende leuke workshops en lezingen gegeven worden.
 
“Als moeder van een speciaal gezin met autisme worden we dagelijks uitgedaagd en eigenlijk houdt dat nooit op. Hoe kunnen we nu op een eenvoudige wijze onze kracht daarin herkennen en meer vreugde, geluk en inspiratie ervaren? Jezelf bewust zijn en waarderen. Het zit allemaal in de kleine momenten van ons leven” In de workshop staan we stil bij wat zich aandient in je dagelijks leven en hoe je daar liefdevolle aandacht aan kunt geven. Aan de hand van een introductie, zullen we door middel van korte en eenvoudige oefeningen kennismaken met Mindfulness en onze ervaringen met elkaar delen. In de meditatieoefeningen leg ik het accent op veiligheid, ontspanning en vertrouwen naar rust en ruimte om spanningen los te laten en tot stilte te komen naar een balans in geven en ontvangen, vanuit het punt van stilte in onszelf.”

Waar: Wijkboerderij De Klooienberg Klooienberglaan 1, Zwolle.

Wil je deze bijeenkomst bijwonen, dan kun je je aanmelden voor 7 september 2014 via: s.brug@ziggo.nl o.v.v. naam en het aantal personen. Kijk voor meer informatie over Mama Vita op de website: www.stichtingmamavita.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer