Nieuwe spits voor PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft dinsdag een versterking in de aanvallinie gekregen. Zoals Weblog Zwolle de afgelopen week al meldde komt de 24-jarige Tsjech Tomáš Necid naar Zwolle. De aanvaller bevestigde zijn komst zelf via Twitter @Necka7 en zijn Instagram account. Necid traint woensdag al mee. De 26-voudig international wordt voor een seizoen overgenomen van CSKA Moskou. Moskou heeft een clausule in de verbintenis laten opnemen, waardoor Tomás Necid in de winterstop kan worden teruggehaald naar Rusland. Voor CSKA kwam hij 75 keer in actie en scoorde hij 19 keer.

tomas_necid_2.jpg

Necid blij met Zwolle!

Na het vertrek van de spitsen Fred Benson en Guyon Fernandez legde PEC Zwolle de afgelopen periode de twee Griekse aanvallers Nikos Ioannidis en Dimitrios Ferfelis vast, maar de technische leiding was nog niet tevreden. Afgelopen seizoen werd Necid verhuurd aan PAOK Saloniki en Slavia Praag. De spits maakte in 2008 de overstap van Slavia naar CSKA en stond toen ook in de belangstelling van FC Utrecht. Vorig jaar had ook Vitesse interesse voor de 1,90 meter lange spits, toen ze een vervanger zochten voor de vertrekkende Wilfried Bony. Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de transfer: ,,Tomás is een fysiek sterke spits, die een absolute versterking is voor ons elftal. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring in diverse competities. In Tsjechië wordt hij gezien als een groot talent en een ruwe diamant, die nog tot volledige wasdom moet komen."  

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Prachtig nieuws, maar wie is hij?? Schandalig trouwens dat peczwolle.nl nog niets over hem weet te melden. Chapeau dus voor de eerste nieuwsbrenger, Weblog Zwolle!!


  Maak melding

 2. ach, nadat we straks gewonnen hebben van Spraag, en er een flink aantal europese wedstrijden in het verschiet liggen, heb je best kans dat sommige toppers zich voor het sluiten van de markt bij PEC melden.;)


  Maak melding

 3. Bericht door midvoor, op 12 augustus 2014 18:02
  Prachtig nieuws, maar wie is hij?? Schandalig trouwens dat peczwolle.nl nog niets over hem weet te melden. Chapeau dus voor de eerste nieuwsbrenger, Weblog Zwolle!!

  Had het al gezien op PEC.nu, die was iets eerder.:D:D:D


  Maak melding

 4. Wereldnieuws. Ik zag het inderdaad van de week en vandaag ook al op de facebook van pec.nu staan maar toch knap dat jullie het sneller dan peczwolle.nl melden!

  Knap gedaan van Nijkamp.


  Maak melding

 5. @midvoor, hoezo schandalig van PEC Zwolle dat dit nog niet op .nl staat? Die wachten totdat er een mooie foto is gemaakt waarbij Necid een pennetje vast heeft en het contract tekent of een PEC Zwolle shirt vasthoud. Deze jongen heeft zijn mond voorbij gepraat op twitter, wil je nu dat PEC Zwolle snel een persberichtje uitpoept en op internet zet? Wat is daar de meerwaarde van?


  Maak melding

 6. PEC had ervoor moeten zorgen dat, voordat er ook maar enig bericht van wie dan ook naar buiten zou komen, zij de eerste zouden zijn. Maar let maar eens op hoor, zo transparant als ze zeggen te zijn is PEC niet.


  Maak melding

 7. @Robot

  Men had toch vanmiddag een mooie foto kunnen maken, waarvoor heeft de club een persvoorlichter in dienst. Dit is een fout die gewoon voorkomen had kunnen worden. De directie heeft weer zitten slapen.


  Maak melding

 8. maar toch knap dat jullie het sneller dan peczwolle.nl melden!

  Neem dan de betaalde redactie van de Zwolse krant. Hoeveel zouden daar werken. 6 man?? Bovenop het sportnieuws? Dacht ut niet.


  Maak melding

 9. @Lilly, wat heeft dit in vredesnaam met transparantie te maken? Denk je dat PEC Zwolle Necid geheim wil houden tot 31 Augustus?

  @Liefhebber, je gaat niet een persbericht plaatsen voordat de handtekening ook daadwerkelijk is gezet. Alles moet dus officieel zijn voordat het officiële persbericht de wereld in gaat. Daarnaast kan ik me voorstellen dat ze dit tijdens kantoor-uren willen presenteren voor meer bereik. Misschien was de fotograaf wel niet beschikbaar of welke redenen dan ook. PS. heb ook gereageerd op het andere topic.

  Daarnaast kijkt toch niemand op peczwolle.nl 😉


  Maak melding

 10. Stelletje ZEIKERDS over wie wat wanneer een persbericht naar buiten brengt.
  Pec heeft het naar buiten gebracht nadat het definitief was!
  Hulde voor PEC ZWOLLE om zo.n speler binnen te halen.
  Restant seizoenkaarten zijn deze week uitverkocht.  Maak melding

 11. Necid, pas 24 jaar!, moet een voorbeeld nemen aan van Nistelrooy, die na een zeer zware knieblessure fantastisch terugkwam en naar Manchester United
  ging en daarna zelfs naar Real Madrid . Ook een Necid ,in een positief scenario, kan via PEC via de eredivisie naar de grote clubs in DL, UK, SP. En nooit meer terug naar Rusland CSKA Moskou ,
  Tomas ! , geen goed land voor je carriere ! Veelal eindpunt (kassa) voor
  voormalige grote spelers over het hoogtepunt.


  Maak melding

 12. PEC Zwolle heeft nog voor de sluitingsdata de naam (Tomas Necid) als 25ste speler aan de UEFA doorgegeven, met het risico dat bij mislukken huur-overeenkomst, 1 speler minder inzetbaar is tijdens de wedstrijden voor de Europa League .
  Het risico waard lijkt me…

  Edoch, Necid is inzetbaar over 9 dagen al! op 21 augustus tegen Sparta Praag.
  Succes bij PEC Zwolle Tomas Necid !


  Maak melding

 13. ericht door natasha, op 13 augustus 2014 10:22
  Avdic was ook van de buitencategorie. Ik hoor het Langeler nog zeggen. Nou, we weten hoe het daarmee gegaan is.

  Dik contract getekend bij az
  Bovendien Klich en Mokotjo zijn ook buitencategorie.
  Dusss…


  Maak melding

 14. Bericht door aukje, op 13 augustus 2014 12:39
  Klasse zo’n speler halen. Nu moeten ze nog leren spelers tegen marktconforme waarde te verkopen en niet als kadootje weg te geven.

  Wat is volgens jou dan een marktconforme prijs voor een speler met een twee jarig contract en een jaarsalaris van ?? 200.000?  Maak melding

Reageer