BBQ Challenge tijdens Stadshagenfestival

Zwolle – In het Twistvlietpark bij Stadshagen wordt vrijdag 15 augustus een BBQ Challenge gehouden. Het is onderdeel van het Stadshagenfestival 2014. Zes teams uit Stadshagen en buiten Zwolle strijden om de eer en de hoofdprijs van €400,00. Een van de teams heeft zelfs onlangs meegedaan aan een BBQ-wedstrijd in Zweden.

Vanaf 08.30u kan de strijd beginnen en kort daarna stijgen de barbecuegeuren op in Stadshagen. De teams bereiden tijdens vijf ronden telkens twee mooie culinaire schotels voor, bestaande uit vlees en/of vis. Deze mogen alleen worden bereid op hout of houtskool. Het vlees dat tijdens deze wedstrijd wordt gebruikt, wordt gesponsord door Slagerij Stadshagen, de vis door Vishandel Theo Muys. Tussen 15.00u en 18.00u kunnen ook bezoekers proeven van de lekkernijen en kunnen de BBQ-teams hun specialiteit verkopen. De hoofdprijs van €400,00 is voor de groep die na alle ronden het hoogste aantal punten heeft behaald. Ook het publiek mag een overall winnaar kiezen.



Voor de jeugd staat er vanaf 12.00u een grote vuurschaal klaar waar ze marshmallows mogen roosteren. Dit wordt begeleid door de werkgroep Kinderactiviteiten van Wijkstichting Stadshagen Totaal. 




Meer info: 
www.stadshagentotaal.nl, 
www.stadshagenfestival.nl of www.facebook.com/Stadshagenfestival

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)