Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Zwolle – Het is bijna zover. Hele hordes ‘Creabea’s’ trekken er weer op uit. Waar naar toe? De grootste creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers natuurlijk! Deze vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus in de IJsselhallen in Zwolle. Naast alle materialen om het hele jaar door kaarten te maken, zijn er ook gezellige interactieve workshops.

 

 30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_04.jpg

 

Traditiegetrouw presenteren deelnemers de nieuwste trends op hobbygebied voor de komende feestdagen. Zo komen bezoekers bijvoorbeeld alles te weten over maskingtape, stempelen, ‘DIY’ en alle handige apparaten en snufjes die daar bij horen. Bovendien worden er op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen veel nieuwe producten geïntroduceerd.

 

‘Hobby Celebrity’ Perlot in Zwolle
Iedereen uit de hobbybranche kent de ontwerpen van Marianne Perlot. Haar aanwezigheid op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Zwolle zal daarom zeker niet onopgemerkt blijven. Schuif dus gezellig aan bij de keukentafel van Marianne Design. Ook kun je op de foto met levensgrote Creatables. Zo speel je de hoofdrol in je eigen kerstkaarten!

 

Speciaal Loomplein

Naast deze winterse taferelen heeft de beurs ook speciale aandacht voor de zomerhit van dit jaar: Loomen! De rage waarbij men van elastiekjes de leukste dingen maakt. Het begon bij armbandjes maar de inventieve hobbyist maakt nu ook loom-kaartdecoratie! Op de beursvloer is een speciaal Loomplein gecreëerd waar de bezoeker de nieuwste ‘loom-weetjes’ meteen kan toepassen!

 

Praktische informatie
De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen vinden plaats op 21, 22 en 23 augustus in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8,00 p.p. Kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 5,00 p.p. incl. deelname aan workshops en een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree. Mannen mogen gratis naar binnen, mits in gezelschap van een vrouw.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer