PEC Zwolle supporters zoeken columnist

Zwolle – De nieuwe PEC Zwolle supporters fansite PEC.nu is op zoek naar getalenteerde schrijvers en columnisten. Er is besloten een zogenaamde ‘Contest’ uit te schrijven waarbij iedereen de kans heeft om een plekje op website te bemachtigen.

pec.nu.jpg 

"Je stuk zal worden gelezen door tienduizenden bezoekers per maand en wie weet mag je in de toekomst wel vaker voor ons schrijven! Daarnaast wint de winnaar van de contest een PEC Zwolle prijzenpakket! Nieuwsgierig wat er in dit PEC Zwolle prijzenpakket zit? Doe dan mee en wie weet ben jij de winnaar! Hoe gaat het in zijn werk? – Schrijf een column van minimaal 500 en maximaal 1000 woorden – Het onderwerp moet PEC gerelateerd en actueel zijn – Lever eventuele afbeeldingen (maximaal 3) aan in minimaal 300 x 300 pixels. – Verstuur je inzending naar info@pec.nu. De contest loopt van 13 augustus t/m 27 augustus. De winnaars worden per e-mail geïnformeerd."

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Hoezo J. de Boer; heeft hij deze ontworpen? Zonder flauwekul, ik vind het een heel kinderachtig ontwerp. Heel goed bruikbaar voor een kidsclub maar voor de volwassen supporters….? Maar smaken verschillen, misschien ben ik een uitzondering.


  Maak melding

 2. Nee niet ontworpen maar zo heeft ‘ie 15-jaar op het veld gestaan.
  Moet zeggen dat dit het symbool van-/ bij PEC is en ik vind het wel grappig 😀


  Maak melding

 3. Beste schippers staan aan wal??Kinderachtig of niet, de site levert kwaliteit helemaal ten opzichte van haar voorgangers. Toevallig ken ik één van de beheerder van de site (dhr. Buisrogge is hierbij niet betrokken), de manier van hoe deze supporters dit opgepakt hebben daar kan je alleen maar respect voor hebben.  Maak melding

 4. Oh grappig detail bij dordrecht is men ervan overtuigd dat ze pec zwolle ook wel aankunnen.
  Ik kwam niet meer bij.

  Misplaatste arrogantie. We zijn Twente niet….


  Maak melding

Reageer