Informatie kaartverkoop Sparta Praag-PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle speelt op donderdag 28 augustus voor het eerst een officiele uitwedstrijd in Europa. Sparta Praag is de tegenstander in de play-off voorronde van de Europa League. Hieronder lees je hoe je aan kaarten kan komen voor dit duel.

Leden van de Supportersclub kunnen 1 omwisselkaart kopen per ABC-kaart, seizoenkaart of clubcard. Deze omwisselkaart is geen toegangskaart maar dient op donderdag 28 augustus in Praag op een nog nader te bepalen locatie en tijdstip omgeruild te worden voor een entreekaart. Legitimatie en tonen eigen ABC/seizoen of clubcard is daarbij verplicht. Een omwisselkaart kost €12,-. Inschrijven voor een kaart via de Supportersclub kan op de volgende momenten: – donderdag 14 augustus, 19.00 – 21.00 uur in supportershome (alleen voor en op vertoon van ABC- kaarthouders). – vrijdag 15 augustus, 19.00 – 21.00 uur in supportershome (alleen voor leden van de Supportersclub, met en op vertoon van een seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle). – zaterdag 16 augustus, 10.00 – 15.00 uur (alle leden Supportersclub).

Voor alle momenten geldt, zo lang de voorraad strekt, op=op.  Indien er na zaterdag nog kaarten voor leden van de Supportersclub beschikbaar zijn, dan ook verkoop op maandag 18 augustus van 19.00 – 21.00 uur in het supportershome.

Busreis 
Onze nieuwe vervoerspartner Effeweg.nl organiseert in samenspraak met Supportersclub en PEC Zwolle de volgende busreis, inclusief wedstrijdticket. 

Gekozen is voor 2 opties: 
–          Een buspendel naar Praag inclusief wedstrijdticket uitvak.  Prijs voor leden Supportersclub: € 89,-, prijs voor niet-leden: € 99,- 
–          Een tweedaagse busreis met hotelovernachting in Praag inclusief wedstrijdticket uitvak, Prijs voor leden Supportersclub: € 119,-, prijs voor niet-leden: € 129,- 
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief € 5,- reserveringskosten per boeking (dus niet per persoon).  

Leden van de Supportersclub kunnen vanaf donderdag 14 augustus boeken en info krijgen via de volgende links: 
Supporters Supportersclub – zonder hotelovernachting 
Supporters Supportersclub – met hotelovernachting    

Niet-leden van de Supportersclub kunnen vanaf vrijdag 15 augustus boeken en info krijgen via de volgende links: 
Arrangement zonder hotelovernachting  
Arrangement met hotelovernachting 

Verkoop uitvak eigen vervoer 
Deze omwisselkaarten zijn alleen verkrijgbaar via Ticketbox met gebruik van eigen PEC Zwolle seizoenkaart of clubcard. Prijs € 12,- excl. Ticketbox-toeslag.

Start kaartverkoop vrijdag 15 augustus voor seizoenkaarthouders vanaf 09.00 uur (1 kaart uitvak per en op vertoon van seizoenkaart) 
Zaterdag 16 augustus start de verkoop voor clubcardhouders vanaf 09.00 uur (1 kaart uitvak per en op vertoon van clubcard)  
Deze omwisselkaart is geen toegangskaart maar dient op donderdag 28 augustus in Praag op een nog nader te bepalen locatie en tijdstip omgeruild te worden voor een entreekaart. Legitimatie en tonen eigen seizoen of clubcard is daarbij verplicht. 

Voor de dichtstbijzijnde Ticketbox winkel bij u in de buurt kijkt u op  
www.ticketbox.nl  of bel 0900 – 9393 (45 cpm).  

Overige voetballiefhebbers 
Voor overige supporters zonder seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle worden indien er nog toegangskaarten zijn, wellicht vanaf dinsdag a.s. 09.00 uur nog mogelijkheden gecreëerd. Welke mogelijkheden dat zijn wordt later via deze site bekend gemaakt.   

Voor alle momenten geldt overigens, zo lang de voorraad strekt, op=op. 

Algemene informatie uitwedstrijd  
Er is dus geen sprake van verplicht vervoer naar Praag anders dat er mogelijkheden zijn om gebruik te maken van de georganiseerde busreis. Een delegatie van PEC Zwolle bezoekt aankomende week Praag om verdere logistieke afspraken te maken rondom onze uitwedstrijd. Belangrijk om nu al te weten is dat parkeren van auto’s in de nabijheid van de Generali Arena niet mogelijk is.

Sparta Praag heeft dankzij inspanningen van PEC Zwolle meegewerkt aan het beschikbaar stellen van meer toegangskaarten voor onze supporters dan zij reglementair zouden hoeven te doen. Wij danken hen daar voor en gaan ervan uit dat onze supporters zich dit realiseren en er een mooie voetbaldag van maken. I.v.m. beschikbaarheid van vakken, personele inzet en vervoersafspraken willen wij onze supporters vriendelijk verzoeken om niet langer te wachten maar gebruik te maken van de aanstaande en verwoorde verkoopmomenten.

Belangrijke reisinformatie Praag 
– Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit die reizen naar Tsjechië, geldt dat je een geldig reisdocument bij je dient te hebben. Een ID-kaart of paspoort moet op het moment van verblijf in Tsjechië nog geldig zijn.   
– Er zijn geen bijzondere vaccinaties verplicht in Tsjechië 
– Het kraanwater in Tsjechië is gewoon te drinken. Vanwege de smaak kiezen de meeste mensen toch voor flesjes water. 
– De stopcontacten en de netspanning zijn hetzelfde als in Nederland 
– Er is geen tijdsverschil in Tsjechië vergeleken met Nederland 
– De huidige valuta is de: Tsjechische Kroon (CZK). €1,00 staat gelijk aan CZK 27,47

Bron: peczwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. 12 euro, wat een prijs. Ik had overal rekening mee gehouden maar dit:D

  Maar die busreizen vallen ook nog wel mee wat prijs betreft, erg netjes gedaan


  Maak melding

 2. Gewoon een kaartje voor de lange zijde aan de kassa kopen.
  De Sparta fans lopen niet massaal warm voor dit duel en de harde kern zit net als overal in Oost-Europa achter het doel.


  Maak melding

 3. @Zwolleeder, over het algemeen spreken ze slecht Engels in Praag. Duits wel, maar als je daarmee begin negeren ze je vaak ook direct. 🙂

  Kortom: “jedna vstupenka na dlouhou stranu, prosím” (één kaartje voor de lange zijde alstublieft)


  Maak melding

Reageer