Bruisweken zoekt versterking in mentoren

Zwolle – Over een week gaan de Bruisweken voor eerstejaars studenten van start. Veel oud deelnemers hebben zich alweer opgegeven om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de Zwolse introductieweken. De organisatie is echter nog op zoek naar versterking binnen het tapteam en naar mentoren. Studenten kunnen zich nog steeds aanmelden als vrijwilliger via www.bruisweken.nl.

Wil je ervaring op doen naast je studie? En meewerken aan de introductieweken van Zwolle? De organisatie van de Bruisweken is voor het introductieprogramma nog op zoek naar met name mentoren en het tapteam voor de horeca op het terrein van het Rodetorenplein. Als mentor ben je het aanspreekpunt voor de deelnemers en laat je hen kennismaken met elkaar en Zwolle. Als mentor kun je samen met je groepje deelnemers volop genieten van de Bruisweken. Is een vriend of vriendin van jou ook mentor tijdens de introdagen en wil je graag samen met hem of haar je groep begeleiden, geef dan zijn/haar naam op in onderstaand inschrijfformulier (deze persoon dient zichzelf dan nog wel alsnog op te geven).

Als lid van het tapteam help je mee aan de opbouw van het terrein op dinsdag 19 augustus, en draai je op 20,21 en 22 augustus volgens een rooster de bardiensten onder leiding van studentencafé Het Vliegende Paard. Aanmelden kan via www.bruisweken.nl.

Artikel delen:

Reageer