Stormloop op tickets PEC Zwolle – Sparta Praag

Zwolle – Woensdag werd bekend dat deze donderdag de kaartverkoop van het Europese duel van PEC Zwolle – Sparta Praag zou beginnen. Toen de verkoop van de tickets 09.00 uur begon vormde zich direct een lange rij voor de verkooppunten. Onder andere bij de Primera in Zwolle Zuid.

kaarten_pec.jpg 

Foto: Wim de Groot

Donderdag 21 augustus speelt PEC Zwolle voor het eerst in de clubgeschiedenis een wedstrijd in Europees verband. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen Sparta Praag. De complete kaartverkoop (met uitzondering van de businessclub) gaat via Ticketbox. Het heeft dus geen zin om voor toegangskaarten langs te komen in de PEC Zwolle Fanshop aan het stadion. De prijzen zijn in alle gevallen inclusief Ticketbox-toeslag. Daarnaast zijn de prijzen vast voor iedereen, dus geen korting voor jeugd en 65-plussers. Bij Ticketbox dient u echt fysiek de seizoenkaart of clubcard bij u te hebben, zonder deze card kunnen geen kaarten worden uitgegeven. Voor de dichtstbijzijnde Ticketbox winkel bij jou in de buurt kijk op www.ticketbox.nl of bel 0900 – 9393 (45 cpm). Vanaf donderdag 14 augustus 09.00 uur kunnen seizoenkaarthouders hun eigen plek terugkopen voor 18,50 euro. Deze reservering (tip: geeft dit duidelijk aan bij de Ticketbox-winkel!) en bijbehorende prijs geldt alleen voor seizoenkaarthouders en tot en met maandag 18 augustus 17.00 uur. Daarna vallen de niet-verkochte plaatsen vrij in de verkoop. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf donderdag 14 augustus 09.00 uur bij de Ticketbox maximaal twee kaarten bijkopen voor €30,- per kaart.

Clubcardhouders 
Vanaf donderdag 14 augustus 9.00 uur kunnen clubcardhouders maximaal twee kaarten kopen voor 30,- euro per stuk.   

Welke vakken zijn beschikbaar voor clubcardhouders? 
Er worden een beperkt aantal stoelen los van de seizoenkaarthouders via ticketbox verkocht op zowel de vakken 1 t/m 9, 10 t/m 22, 24 t/m 32. Dus wees er snel bij!   

Clubcard aanvragen 
Het nu nog aanvragen van een clubcard geeft geen garantie op een toegangskaart.  

Voor overige voetballiefhebbers zonder seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle worden indien er nog toegangskaarten zijn vanaf dinsdag 19 augustus 09.00 uur mogelijkheden gecreëerd. Deze mogelijkheden worden tegen die tijd via deze website openbaar gemaakt.

Bron: peczwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 28
 1. Wat een ramp om kaarten te krijgen. Er werd gezegd dat als je een seizoenkaarthouder bent je max. 2 kaarten erbij kon kopen. Ik stond om 8.55 uur bij Primera Zwolle Zuid in de rij, 12 mensen voor mij. Om 9.25 uur heb ik 2 kaartjes kunnen krijgen, 1 voor mijzelf alsmseizoenkaarthouder en nog 1 kaart, terwijl ik er 2 wilde hebben. Waardeloos, ticket box!  Maak melding

 2. @ student ik zie inderdaad ook kaartverkoop optie via die link, maar hoezo melden ze dan op de site van Pec dat alles via ticketbox gaat?

  Weet je zeker dat het via online goed gaat?

  @ Marion, ik denk dan dat die medewerker het gewoon niet gesnapt heeft, er staat namelijk heel duidelijk dat je naast je eigen plek, 2 kaarten extra kan kopen


  Maak melding

 3. @Vreemd

  Ik bestel vaker via deze weg tickets voor PEC. Gaat altijd goed. En dit is via de website van Ticketbox, dus ik mag er vanuit gaan dat het nu ook akkoord is


  Maak melding

 4. @vreemd: het is zeker dat deze mevrouw het niet snapte helaas (was overigens een aardige mevrouw) maar mijn neef die met een vriend wilde gaan is nu de pineut.


  Maak melding

 5. Bericht door Marion, op 14 augustus 2014 9:55
  @vreemd: het is zeker dat deze mevrouw het niet snapte helaas (was overigens een aardige mevrouw) maar mijn neef die met een vriend wilde gaan is nu de pineut.

  Hoezo?
  Gewoon teruggaan en nog een kaart kopen.  Maak melding

 6. Mooi, hier moeten we minimaal een uitverkocht stadion voor krijgen en ik hoop een beetje op de taferelen uit het verleden bij de bekerwedstrijd FC Zwolle – Twente. Als iedere seizoenskaarthouder er nog een extra supporter bij meeneemt moet dit gaan lukken!


  Maak melding

 7. Slecht geregeld Pec! Kon mijn eigen seizoenskaart plek niet terug kopen en moet nu ?? 30,- voor een plek aan de lange zijde betalen terwijl er een gloryhunter op mijn plekkie staat.
  Zo ga je niet met supporters om die er jaren geleden ook al waren toen er amper 2000 man op de tribune zat tegen Top Oss. Waar waren de gloryhunters toen ? Precies…


  Maak melding

 8. Inderdaad ,bij Primere zuid wist die mevrouw niet eens dat er vandaag kaarten werden verkocht.Laat staan voor welke wedstrijd.
  Was derde klant en om half 10 is haar eindelijk gelukt om op 1 pas 6 kaarten uit de printer te krijgen!! Een ander kreeg er maar een .
  Maar ja ,ik heb ze en we gaan lekker naar de wedstrijd.


  Maak melding

 9. Zojuist mijn eigen stoel kunnen terugkopen, maar kon er geen extra kaart voor bij krijgen op de FP of Noord tribune. Alleen nog maar (extra) kaarten beschikbaar voor vak 29 en stentor tribune. gaven aan dat het al vanaf vanochtend 09:00 top drukte is voor kaarten, volle bak in ieder geval….


  Maak melding

 10. Ik had om 13:00 geen enkel probleem om mijn seizoensplek te kopen. Deze blijven als het goed is tot maandag beschikbaar. Bij de primera in assendorp snappen ze wel hoe het werkt.


  Maak melding

 11. @Erwin, volgens mij heb jij of de medewerker van Ticketbox lopen prutsen. Om mij heen en bij mijzelf is alles prima verlopen…

  Wellicht kun je het nog een keer proberen bij een andere ticketbox, die kaart van 30e raak je wel kwijt lijkt me.


  Maak melding

 12. Bericht door Erwin, op 14 augustus 2014 12:37
  Slecht geregeld Pec! Kon mijn eigen seizoenskaart plek niet terug kopen en moet nu ?? 30,- voor een plek aan de lange zijde betalen terwijl er een gloryhunter op mijn plekkie staat.

  Ticketbox faalt en pec krijgt de schuld. Lekker makkelijk. Gewoon teruggaan naar ticketbox en je plek terug kopen.  Maak melding

 13. Jammer dat er zoveel gedoe was om kaarten. Het lijkt mij dat sommige primeras het niet helemaal snapten. Primera assendorp wel zoals altijd! Om 13:00 prima kaarten kunnen kopen! Ze weten daar altijd prima hoe het moet en nog snel ook. Hulde!


  Maak melding

 14. Zodadelijk 2 kaarten halen bij de Geluksmakelaar. Er vormt zich alweer een rij.

  Hoewel ik al 45 jaar een echte Eagles supporter ben, wil ik ook wel eens een heuse Europese wedstrijd zien. Ik heb het sterke vermoeden dat ik dat bij mijn eigen clubje uit Deventer never nooit zal zien de aankomende 55 jaar. Vandaar deze rigoreuze stap.

  Ik had dit graag samen met mijn vader gedaan, die de Europese successen van GAE nog wel heeft meegemaakt, maar die is helaas al meer dan 50 jaar dood.


  Maak melding

 15. Zwolleeder zo aan je kinderlijk gebral te horen hoor jij denk ik bij doelgroep Telekids thuis. Ook dit zal nog te hoog gegrepen zijn voor jou want zelfs deze doelgroep weet denk ik meer respect op te brengen dan figuren zoals jij.


  Maak melding

 16. @August; Zolang je maar niet met je Egels-shirtje in het Zwolle stadion zit heb ik er niet zo’n probleem mee, maar volgens mij vinden je mede-supporters uit Deventer dit niet zo relaxed.

  Ik ga vanmiddag mijn kaartje + hopelijk ééntje extra halen en de tickets naar Praag zijn ook geboekt!


  Maak melding

 17. Mooi eigen stoeltje terug kunnen krijgen, zin an! En august blijf jij maar lekker in dat vieze deventer met z’n randebielen. Plekkie in het stadion hoort een zwollenaar te zitten. Speelt necid de 21e al mee? Zie ons nog wel stunten!


  Maak melding

 18. De opmerking van August zal wel niet serieus zijn. Als je al zo lang een Egel bent ga je natuurlijk nooit in het Zwolle stadion zitten ook al komt Barcelona op bezoek. Wil gewoon even stangen denk ik.


  Maak melding

Reageer