Mini filmfestival Picnic with Crooks

Zwolle – Doortrapte zakenmannen en sluwe vossen die met een flink staaltje blufpoker hun ziel en zaligheid aan de duivel verkopen…. Geniet van de meest geniale oplichterspraktijken tijdens het buitenfilmfestival Picnic with Crooks. Het Fraterhuis organiseert deze mini-reeks op op het Celeplein op vrijdag 22 augustus en 23 augustus. 

picnic.jpg 

Het festivalletje neemt u twee avonden mee naar de wereld van de meesteroplichter. Op het Celeplein is vrijdag 22 augustus om 21.30 The Thomas Crown Affair te zien. Over het kat-en-muis-spel tussen gentleman crook Pierce Brosnan en detective Rene Russo. Een dag later staat American Hustle, waarin meesteroplichter Christian Bale infiltreert in de maffia, op het programma. Ook deze film start om 21.30 uur.

En ondertussen is er alle ruimte voor een picknick onder de sterrenhemel. U kunt zelf een hapje of een drankje meenemen of iets halen aan de Fraterhuisbar. Het Fraterhuis zorgt voor sfeer: een vuurtje, relaxte stoelen, tafeltjes en warme kleedjes voor als het koud wordt.  

De kaarten voor de buitenfilms op het Celeplein kosten voor iedereen 6,50 euro. 

www.filmtheaterfraterhuis.nl

Artikel delen:

Reageer