Autoslopen Jeugdland Zuid groot succes

Zwolle – Deze week is Jeugdland op maandag in en rond Wijkboerderij De Schellerhoeve weer van start gegaan. Dagelijks komen er ruim 300 tot 400 kinderen en is er van alles te beleven. Er worden hutten getimmerd, er is elke dag een ander springkussen, er wordt van alles geknutseld, kinderen worden geschminkt en er gebeurt nog veel meer.

Er zijn maar liefst 50 vrijwillige bewoners actief.  Dit jaar is er een nieuw programmaonderdeel, namelijk autoslopen.  Onder begeleiding van een vrijwilliger mogen kinderen alles los trekken wat er maar aan een auto los te trekken is.  Voor kinderen een spannende nieuwe ervaring. Jeugdland Zuid duurt nog tot en met vrijdag. Het wordt afgesloten met een talentenjacht door de kinderen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Ja hoor. Wie bedenkt dit en werkt eraan mee?

    Leer vooral die kinderen van tegenwoordig aan dat het leuk is om een auto te slopen. Want dan kunnen ze het ook mooi bij andere auto’s doen. Fijn hoor!    Maak melding

  2. @Kattekop
    Alsof die kinderen van tegenwoordig niet doorhebben dat ze nu iets mogen doen wat anders dus gewoon niet kan en mag. Ik vond vroeger dingen slopen ook leuk, de kapotte radio, telefoon, etc. Ik wist ook wel dat ik dat dus nooit met werkende exemplaren mocht proberen.


    Maak melding

Reageer