Stadswandelingen op inschrijving in Zwolle

Zwolle – Nog maar enkele weken beschikbaar, de stadswandeling op inschrijving. Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 30 augustus ontdekt u de leukste plekjes van de Hanzestad Zwolle, tijdens de historische stadswandeling.

Tijdens de ± 2 uur durende stadswandeling verhaalt de stadsgids over de geschiedenis van de Hanzestad en u bezoekt daarbij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De wandeltour voert o.a. langs  ‘Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren’ , de Grote- of St. Michaëlskerk, Museum de Fundatie, Waanders In de Broeren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bouwstijlen. Tevens kunt u een groot aantal monumenten als de Schepenzaal en de Keuken van het Stedelijk Museum Zwolle van binnen bezichtigen (indien beschikbaar). De kosten bedragen € 6,00 p.p.

De wandeling start om 14.00 uur bij het Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41. Reserveren is gewenst vanwege het beperkte aantal plaatsen per wandeling. Inschrijven kan via onze website: www.overijsseltrips.nl. Daar vindt u bij het item stadswandelingen de  stadswandelingen op inschrijving. U kunt hier via de reserveringsbutton online reserveren. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u reserveren, dan kunt u contact opnemen met MarketingOost, afdeling Overijsseltrips van maandag tot en met vrijdag, via tel. 038-4222299 tussen 9.00 – 15.30 uur, of via overijsseltrips@marketingoost.nl.    

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Vond de bovenstaande site ook ietwat verwarrend, maar ter verduidelijking:

    Bovenstaande gaat om advertentie met boekingscode 14008(aid,15) waarbij geen min.persoon ingesteld is. En niet om de advertentie met Boekingscode 14009 (aid,16) waar zich minimaal 10 mensen moeten aanmelden.

Reageer