Fans PEC Zwolle blij met ‘Europese tickets’

Zwolle – Woensdag werd bekend dat deze donderdag de kaartverkoop van het Europese duel van PEC Zwolle – Sparta Praag zou beginnen. Toen de verkoop van de tickets 09.00 uur begon vormde zich direct een lange rij voor de verkooppunten. Niet overal verliep de verkoop van de gewilde aarten even soepel.

 14-08-2014_stormloop_op_kaarten_pec-praag_02.jpg

Een bezoeker van Weblog Zwolle vertelt via een reactie op de website, dat ze er vroeg bij was, maar niet de gewenste extra 2 kaarten a 30 euro kon krijgen bij de winkel. Ze moest een familielid daardoor teleurstellen. Een ander was verbaasd over zijn resultaat in de winkel; hij kon maar liefst 6 kaarten scoren en was daarmee erg blij.

14-08-2014_stormloop_op_kaarten_pec-praag_01.jpg 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Een vaste bezoeker ben ik, dus seizoenkaarthouder, in goede EN slechte tijden een supporter. Er staat op de website dat je naast je eigen stoel nog 2 kaarten kan bestellen. Na veel gedoe “mijn eigen stoel” teruggekocht, gevraagd om nog 2 kaarten, maar nee de computer blokkeerde “2” en stond maar “1” kaart toe, rara hoe kan dat?
  PEC, Ticketbox en Primera…communiceer eens met elkaar voor de volgende keer want als positieve supporter ga ik uit van het feit dat we deze ronde gaan overleven!  Maak melding

 2. @Marion, dat je nog opkijkt van dit soort praktijken verbaast me.
  Zo vond ElRey vorig jaar nog gewoon iemand op zijn vaste plekkie die hij al jaren heeft met zijn SCC.
  Die prutsers van kantoor hadden gewoon zijn stoel verkocht en vonden dat hij niet zo moest zeuren.


  Maak melding

 3. 8.000 scc ….. plus 1 extra zit je al op 16.000 ???

  dus niet vreemd dat er mensen dus gelijk om 9:00 uur voor de winkel stonden

  (stadion max, 12.600)


  Maak melding

 4. @Zwolleeder, we praten hier om 12.500 zitplaatsen per thuiswedstrijd. Waarbij ze elk seizoen ook nog schuiven omdat mensen graag bij elkaar willen zitten. Daar gaat inderdaad het een en anders weleens verkeerd. Denk je dat dit alleen bij PEC plaatsvindt en doe jij je werk altijd 100% foutloos?

  Dat ze hem vertellen dat hij niet moet zeuren mag natuurlijk niet gebeuren.

  @ja-tja, dus eigenlijk:
  8.000 gereserveerd
  4.500 vrije verkoop (hoofdtribune buitenbeschouwing)

  Dus als alle scc houders iemand mee willen nemen gaat dat niet lukken. Maandag zullen er overigens wel kaarten vrijkomen van scc houders die op vakantie zijn oid.


  Maak melding

Reageer