Muziekvereniging Voorwaarts voor jong en oud

Zwolle – Muziekvereniging Voorwaarts Zwolle is weer gestart. Er is volop beweging in de vereniging. De jeugdopleiding heeft veel aandacht, want het begint natuurlijk allemaal bij de jongeren.

Doordat de vereniging samenwerkt met diverse muziekdocenten heeft Voorwaarts de mogelijkheid om verschillende opleidingen te verzorgen zoals b.v. voor klarinet, hobo, dwarsfluit, trompet, saxofoon en slagwerk. Maar ook voor oudere mensen zijn er volop mogelijkheden om met plezier muziek te maken! Bij Voorwaarts staat gezellig samen muziek maken voorop. De muziekvereniging loopt niet meer op straat.

Heeft u altijd al muziek willen maken, maar denkt u dat ze niet op u zitten te wachten, loop dan eens tijdens de repetitie naar binnen. Ook als u in ploegendienst werkt, kunt u bij Voorwaarts terecht! De vereniging repeteert op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Voor de jeugd in opleiding gelden andere tijden. Meer info: www.voorwaarts-zwolle.com.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zo jammer dat het op maandagavond is. Net de avond dat ik altijd thuis moet zijn bij de kinderen. Had graag de toeter weer opgepakt, heb dierbare herinneringen aan Ben Kolker die het me met veel geduld en liefde heeft geleerd. Wie weet, over een paar jaartjes samen met de kinderen!


    Maak melding

Reageer