Zomerpelgrimage in Tichelgaten Windesheim

Zwolle – Staatsbosbeheer IJsselvallei en Coachingscentrum De Pelgrimage houden vrijdag 22 augustus 2014 een Zomerpelgrimage. Het werken met het thema Zomer staat centraal te midden van het natuurgebied Tichelgaten Windesheim aan de IJssel. IJsselboswachter Anja Nijssen en coach Jet Teerink nemen u mee op pad.

De natuur in de zomer als inspiratiebron voor onszelf. De natuur bloeit voluit, laat haar kleuren zien, alles komt vol in het licht te staan. Welke innerlijke kleuren of kwaliteiten zet u in het licht? Laat de natuur u inspireren. Ga met ons mee en ervaar uw eigen innerlijke rijkdom.

We starten de dag met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie/thee op de Parkeerplaats bij Huis Windesheim. Van hieruit vertrekken we te voet naar het natuurgebied Tichelgaten Windesheim. Gedurende de dag verzorgen we verdiepende oefeningen, zijn er stilte – en struinmomenten en gebruiken we een biologische lunch in het veld. We sluiten de dag af in het Dorpshuis Herxer Marke, de huiskamer in Herxen met koffie/thee en appelgebak.

Vertreklocatie is Parkeerplaats Huis van Windesheim, Windesheimerweg 2, Zwolle. Start 10.00 uur. Afsluiting rond 16.00 uur. Wandelschoenen zijn prettig evenals iets om op te zitten. Een cadeautje aan uzelf voor € 60,- incl. koffie/thee/lunchpakket en gebak. Deze Zomerpelgrimage staat open voor iedereen. Zie ook de websites: www.de-pelgrimage.nl en www.staatsbosbeheer.nl. Aanmelding bij: jet@de-pelgrimage.nl of 06-46428289, zie ook de site van Staatsbosbeheer.

Artikel delen:

Reageer