Nieuwste film Woody Allen in Fraterhuis

Zwolle – De nieuwste film van Woody Allen, ‘Magic in the Moonlight’ gaat op 17 augustus om 11.15 uur in voorpremiere in het Fraterhuis. Vanaf 21 augustus staan reguliere voorstellingen van deze romantische komedie gepland. 

 

Stanley (Colin Firth) is een meester-illusionist die wordt ingehuurd om onderzoek te doen naar het medium Sophie (Emma Stone). Aanvankelijk is hij er van overtuigd dat het charmante medium een oplichtster is, maar gaandeweg raakt hij onder de indruk van haar bijzondere demonstraties. Langzaam moet hij zich overgeven aan een wereld vol onverklaarbare gebeurtenissen.

 

Nieuw jaar, nieuwe Woody Allen

‘Magic in the Moonlight’ is de veertiende Woody Allen in veertien jaar. Sinds 2000 brengt de regisseur elk jaar één film uit. De laatste jaren zocht hij steeds meer Europa op als het decor van zijn films. Na ‘Midnight in Paris’ en ‘To Rome With Love’ koos Allen dit jaar voor het Zuid-Franse platteland. Tegen een toneel van luxe herenhuizen en met prachtige jazz op de achtergrond levert de regisseur een nieuwe topprestatie

 

‘Magic in the Moonlight’ gaat op 17 augustus (om 11.15 uur) in voorpremière. Reguliere voorstellingen beginnen vanaf 21 augustus. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa. 

 

Beeldbepalend

Met ruim 70.000 bezoekers per jaar, twee filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast startte in 2013 de Fraterhuis Academie, het onderwijsvehikel van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen. 

Artikel delen:

Reageer