Overijsselse Vrijwilligersprijs 2014

Zwolle – Wie verdient volgens u de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2014? Kent u iemand of een organisatie die zich onmisbaar heeft getoond voor onze samenleving? U kunt zowel individuele vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties aanmelden. Dit kan tot 19 september 2014.

Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs! En niet geheel zonder reden. Bijna een op de drie inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving. Om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten, wordt elk jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt. Wilt u bijvoorbeeld Weblog Zwolle nomineren, klik dan HIER.

De OVP is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt georganiseerd door Arcon, in nauwe samenwerking met Sportservice Overijssel, Landschap Overijssel, Vrouwenplatform Carree, SENtrum en STAP Jeugdwerkbureau.

Ga naar www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl om een vrijwilliger of organisatie aan te melden. 

Artikel delen:

Reageer