Golfclub Zwolle doet jongeren speciaal aanbod

Zwolle – Golfclub Zwolle heeft een speciaal aanbod voor jongeren tussen 6 en 19 jaar, waarbij ze op een voordelige manier kennis kunnen maken met golf. Op zondag 7 september kunnen zij deelnemen aan een introductie-ochtend van 09.00 uur tot 11.00 uur. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

 golfclub_zwolle.jpg

Deelnemers aan deze startochtend kunnen na afloop besluiten of zij gebruik willen maken van het oefenlidmaatschap van Golfclub Zwolle in combinatie met acht groepslessen van een uur. Dit wordt aangeboden voor € 75,00 per persoon. Tijdens dit speciale lidmaatschap, dat loopt van 7 september tot 7 december 2014 kunnen de jongeren onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub, zoals de drivingrange, de chippingarea, de pitchingarea, de oefenbunker en de putting green. Bovendien kunnen zij onbeperkt spelen op de Par-3 baan van Golfclub Zwolle. Gedurende deze drie maanden neem je verder deel aan acht groepslessen van een uur, die verzorgd worden door de professionele golfleraren (pro’s) van Golfclub Zwolle. Voor alle deelnemers zijn clubs en dergelijke aanwezig.

Golfclub Zwolle heeft een actieve jeugdcommissie. De club telt circa 100 jeugdleden. Zes jeugdteams nemen deel aan de landelijke jeugdcompetitie. Een jeugdlidmaatschap (tot 14 jaar) bedraagt € 165,00 per jaar. Hiervoor kan dan een heel jaar gespeeld worden en gebruik worden gemaakt van alle oefenfaciliteiten.

Aanmelden kan via de website van Golfclub Zwolle: http://www.golfclubzwolle.nl/golfstartjeugd

Artikel delen:

Reageer