Introductie studenten van start

Zwolle – Woensdag 20 augustus gaan de Bruisweken van start met een driedaags programma voor eerstejaars hbo-studenten. De algemene introductieweken van Zwolle biedt dit jaar een gevarieerd aanbod met het Bruisconcert met onder andere Jett Rebel, een grootschalige barbecue, kroegentocht, cabaret en QR spel. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven tot en met de opening op het Rodetorenplein. Voor aankomende mbo-ers is er donderdag 21 augustus de Bruisdag met een eigen programma.

 

jettrebel_press_1.jpg 

 

Na de succesvolle editie van vorig jaar keren de Bruisweken uiteraard weer terug. De Bruisweken zijn dé introductieweken voor studerend Zwolle. Het is de perfecte manier voor nieuwe Windesheim, ArtEZ, VIAA en Katholieke Pabo-studenten om de stad en toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Niemand minder dan Jett Rebel, Bells of Youth en Backgammon treden op tijdens het Bruisconcert dat plaatsvindt op donderdag 21 augustus op het Rodetorenplein te Zwolle. Het  ‘concert voor de stad’ is onderdeel van dé introductieweek voor studerend Zwolle, maar is gratis toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor de deelnemers aan de Bruisweek.

 

Aanvullend programma

 

Organisator Buro Ruis biedt met de Bruisweken niet alleen een culturele aftrap voor eerstejaars studenten, maar aan het studiejaar van heel studerend Zwolle. Voor het aanvullend programma zijn samenwerkingen gevonden met het Stadsfestival, Beeldbuis Filmfestival, Poppodium Hedon, Het Vliegende Paard en Timeless. Zo blijft met de korte-film-competitie Clash Of The Shorts, het gratis toegankelijke concert van Typhoon, het Singlefeestje in Hedon en de Beatloos-vaarroute de stad ook na de introductie het culturele epicentrum.

 

BRUISWEKEN

Locatie:           Binnenstad, Zwolle
Wanneer:        Woensdag 20 augustus / vrijdag 22 augustus (hbo-introductie)

                        Donderdag 21 augustus (Bruisdag-mbo)

Donderdag 21 augustus (Bruisconcert “Concert voor de stad” – openbaar toegankelijk)

 

Tijdschema Bruisconcert donderdag 21 augustus – Rodetorenplein

19:45 Backgammon

20:45 Bells Of Youth

22:00 Jett Rebel

 

Voor meer informatie en om deel te nemen ga je naarwww.bruisweken.nl

Artikel delen:

Reageer