Introductieweek Deltion Horeca een succes

Zwolle – Van 12 augustus tot en met 15 augustus vond de introductieweek van de Deltion Horeca Vakopleidingen plaats. Na een kennismaking met hun nieuwe studiegenoten en leeromgeving, volgden de eerstejaars studenten vakgerichte workshops, presentaties en rondleidingen langs verschillende horecabedrijven. Alles wat met de horeca te maken heeft kwam voorbij. 

​Leraar Ronny Ellen: ”In samenwerking met brancheorganisatie HorecaVakpunt en met maar liefst 62 partners uit het bedrijfsleven zijn de studenten geïntroduceerd in de beroepspraktijkvorming en alles wat daarbij komt kijken. De achterliggende gedachte is dat de studenten voor aanvang van hun opleiding een intensieve kennismaking krijgen met de branche en hun toekomstig beroep. Daarnaast zorgt de samenwerking met het bedrijfsleven voor een optimale aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.”

Net als vorig jaar was er weer de aandacht voor duurzame producten uit het Vechtdal. Op het programma stonden een kennismaking met streekproducten uit het Vechtdal, een warenkennisquiz en workshops. Regionale leveranciers van zuivel, vlees, wijn, bier en groenten uit het Vechtdal verzorgden ook het programma.

Artikel delen:

Reageer