Satudarah baart opzien tijdens het Stratenfestival

Zwolle – Vrijdagavond was de traditionele Stratenfestival in Zwolle. Op de vrijdag tijdens de Zomerkermis stroomt de stad vol om te genieten van de diverse podia, de kermis en het publiek. Het is als het ware een grote reunie van Zwollenaren die aan het einde van de zomervakantie elkaar opzoeken voordat de kinderen maandag weer naar school gaan. Opzien baarde een grote groep van Satudarah MC Geleen. Met hun opvallende motorjacks aan konden de festivalbezoekers niet om de grote groep motorclubleden heen. De Limburgse groep, die een weekendje uit zijn en zich voorbeeldig gedroeg, hield zich midden op de Melkmarkt op.

15-08-2014_stratenfestival_12.jpg

Op het hoofdpodium aan de Ter Pelkwijkpark traden een keur van Nederlandstalige artiesten op. Zo kwamen bijvoorbeeld Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Ancora, Frank van Etten, Georges Lotze en Corry Konings langs. Radio NL en TV Oranje deden daar tevens verslag van. op. In totaal waren er vrijdag 22 podia verspreid over de Zwolse binnenstad. Op een aantal locaties was het behoorlijk druk. Met name bij de Nieuwe Markt, de Blijmarkt de Kamperstraat en de hoek Jufferenwal / Melkmarkt was veel publiek. Over het algemeen was het iets rustiger dan de afgelopen jaren. Dat lag niet aan de weersomstandigheden. Die waren best goed.

img_0708.jpg 

img_0723.jpg

15-08-2014_stratenfestival_13.jpg  

Via Lees verder meer foto’s…

img_0674.jpg
 
img_0679.jpg
 
img_0690.jpg 
 
img_0696.jpg
 
img_0692.jpg 
 
img_0713.jpg
 
img_0716.jpg
 
img_0720.jpg 
 
15-08-2014_stratenfestival_01.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_02.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_03.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_04.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_05.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_06.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_07.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_08.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_09.jpg
 
15-08-2014_stratenfestival_10.jpg 
 
15-08-2014_stratenfestival_14.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

53 gedachten over “Satudarah baart opzien tijdens het Stratenfestival”

  1. Vond het super gezellig en totaaaal geen last gehad van de motor jongens.
    Ze gedroegen zich keurig.
    Snap niet waarom de mensen zich zo druk maken.

  2. Die volksmenner die op de hoek Jufferenwal/Kamperstraat stond moeten ze verbieden ooit nog een microfoon in de hand te hebben. Wat een debiele schreeuwlelijkerd. Hoe breng je gezelligheid om zeep.

  3. Ik vind het raar dat mensen zo reageren op de colors van Satudarah of welke motorclub dan ook. Iedere club of vereniging heeft toch zijn eigen tenue. Als er iemand in een PEC shirtje door de stad loopt is dat wel maatschappelijk geaccepteerd.

  4. Satudarah is ook maar een motorclub waar maakt iedereen zich toch zo druk om altijd! Als ze met een groep staan! Zijn ook mensen! Ben ze veel tegen gekomen maar je hebt er geen last van!

  5. @Jaques, op 16 augustus 2014 11:03
    Die volksmenner die op de hoek Jufferenwal/Kamperstraat stond moeten ze verbieden…..

    Vertel, wat heb ik gemist? heb er wel een oud wazig rock bandje zien spelen maar volksmenner? is me vast ontgaan, voorbeelden?

  6. Zoals je ziet staan de Satudarah’s in linie opgesteld. Iedereen moest ze passeren. Iets van intimidatie was dat wel. Je kan het ook overschatting noemen, want met een zelfde line-up van Hell’s Angels zou ik extra alert en op mijn hoede zijn.

  7. ach omdat iedereen het toch over Satudarah heeft, laat ik dan maar vragen waar de motoren stonden 😀 Vond het jammer dat ik niet ff motoren kon kijken 🙂

  8. Nou lekker naïef van de schrijver van dit stuk. Ik hoop echt dat de kop nog wordt aangepast. Want her doe je het stratenfestival te kort mee.

    Het stratenfestival is al sinds mensenheugenis een zwolsch feest en daar heeft satu darah niks mee te maken.

    Denk je echt dat ze nb uit Duitsland zijn gekomen voor een gezellig avondje Zwolle? Weekendje weg met de mc zonder de motoren?

    Zodra de colors te zien zijn is alles wat ze doen strak georganiseerd hoe amicaal het ook maar er uit ziet.

  9. Nou ja zeg, ze stonden er gewoon! Met hun colours! Wat errugh! Ze hebben ook zo’n geschiedenis van onschuldige voorbijgangers te mishandelen… Oh nee wacht, dat hebben ze niet.

    Als je ze aanspreekt en een gesprek aankoopt, kun je er prima een biertje mee drinken. (zelf al wel eens gedaan, waren hells angels)

  10. Het altijd gezellige stratenfestival van Zwolle is wijd en zijd bekend. Zelfs leden van Satudarah willen dat wel eens van dichtbij meemaken, net zoals al die andere mensen.

  11. De mense van satudarah word een hele ophef over gemaakt! Maar als bijna heel de stad in een pec zwolle shirt loopt is het prima! Kom op zeg het is een club en tja als je ze tegen krijgt helaas! Maar ken der genoeg van die iever zijn dan welke gedachten mensen hebben over deze motorclub! Laat ze gewoon het zijn ook mensen! Vet om tr zien hoor de satudarah club met hun motoren!

  12. Tegen satudarah en alle motorclubs wordt een hetze gevoerd. Genoeg daar over.
    Wat ik opzienbarend vond was een stripact op het podium bij las rosas. Ik vond dat vies en vulgair. De dame in kwestie had op een gegeven moment enkel nog een klein stringetje aan. Dat hoort thuis in club Venus en niet open en bloot op straat. Ik heb mij daar zeer aan gestoord, en vind dat dat niet thuis hoort in onze mooie nette stad. Ik ben ook zeer benieuwd naar de mening van de CU hierover aangezien zei de grootste politieke partij zijn in Zwolle.

  13. http://www.nu.nl/binnenland/3795093/bestuursleden-satudarah-aangehouden-in-vlagtwedde.html
    http://www.nu.nl/binnenland/3790628/link-satudarah-en-schietpartij-groningen.html
    http://www.nu.nl/binnenland/3763644/zes-satudarahleden-opgepakt-wapenbezit.html
    http://www.nu.nl/binnenland/3572840/zeven-jaar-cel-lid-satudarah.html
    Ik denk dat dit soort berichten voornamelijk bijdragen aan het slechte imago van deze mensen, maar ook hiervoor geldt hetzelfde als voor de Oost Europese mensen, niet iedereen skimt pinautomaten, werkt als seizoensarbeider, is aan de drank of werkt onder de prijs als vrachtwagenchauffeur.

  14. Eens

    Bericht door mariane, op 16 augustus 2014 2:46
    Superavond gehad. Lekker weer ook. Ik heb echt genoten!!

    Zoals altijd op het Stratenfestival, overigens.
    Als dit de laatste actie van mariane (om 2:46) was, voor ze het mandje opzocht, gingen we ook ongeveer gelijk naar bed. Wel weer een fiets gestolen van ons trouwens. 🙁

  15. Wat ik opzienbarend vond was een stripact

    Dat is me totaal ontgaan, en ik wist dat ook niet via een aankondiging of zoiets. Nu waardeer ik heel erg de inzet van de organisator voor activiteiten in Zwolle, maar dit gaat wel tever!

  16. Ach, laat die jongens ook een verzetje hebben tussen het mishandelen, drugsdealen en mensen vermoorden in. Maar nu even zonder grappen. Het is een hetze en toen ik gisteren drinken wou gingen ze netjes aan de kant om even plaats te maken.

    Bikers,??. het zijn net mensen.

  17. Die jongens zijn gewoon een avond op stap met de brommerclub 😀 Deden niks kwaads en deden gewoon een stapje opzij als je vroeg of je er even langs mocht. Het zijn gewoon normale mensen die ook een leuke avond willen hebben net als dat er elke weekend duizenden naar PEC gaan.

    Tuurlijk zitten er rotte appels tussen maar gisteravond was het gezellig.

  18. RESPECT VOOR SATUDARAH.EN IEDEREEN DIE SATUDARAH EN ANDERE MOTORCLUBS EEN WARM HART TOEDRAGEN… ALLES IS MOGELIJK IN EEN GOEDE VERSTANDHOUDING..RESPECT VOOR IEDEREEN..

  19. Wat een rare reacties hierboven van enge mannetjes die niet weten wat de club inhoud. en dan vooral de grootpraat en stoer doen vanuit hun kamertje achter de laptop. brr rillingen van zeg! STTS LL&R

  20. Jammer van die paar negatieve reaktie’s…zullen dan wel weer de stropdassies danwel trutjes zijn die geen eigen leven hebben en alles wat bij die kakkers een beetje uit de toon valt is gelijk fout…..errug kortzichtig piepeltjes….kijk es in de spiegel met je schijnheiligheid zou ik zeggen! ow..en ja..mijn vertrouwen ligt meer bij het gewone bikersvolk dan bij de meeste schijnheilige stropdassen dragers..dat zijn juist de ergste…kijk maar in de poltitiek….dag hoor piepeltjes met jullie nietszeggende vooroordeel! 8)

  21. @salonsocialist je bent uiteraard wel de hele act blijven kijken of het echt zo verschrikkelijk bleef. Uiteraard niet weglopen. Want ja, je kunt wel verontwaardigd zijn, maar het blijft een stel blote tieten!

  22. @Jaques, dat het jouw smaak niet is, is is geen reden om zo denigrerend te doen. Ik houd wel van een enthousiast potje ambachtelijke hardrock en heb mij kostelijk vermaakt met deze groep, Jurassic park! Een regelrechte aanrader!

  23. Ik vind een stripact ook niet bij het straatfestival passen.
    Leuk voor de mannen. Maar erg oridinair!
    Zong Corry konings wel live of was het playbacken?

  24. Was weer een gezellige avond. Ik had dit jaar juist de indruk dat het weer wat meer een feestje voor de Zwollenaren was of te wel minder volk van buiten Zwolle. En gezellig druk.

  25. Echt jammer als je van die negatieve reactie’s lees over een motorclub met hun logo’s. Laatst was er een moluks feestje in Leerdam en een man werd geweigerd door een van de medewerkers en een snotpeuk, omdat hij een hesje droeg met een moluks embleem ?n de naam van zijn dorp. Hij is zelfs géén lid van Satu Darah ! Zelf deed hij vaak de beveiliging bij verschillende feestjes ?n ook toen in Leerdam. Waarom hij geweigerd werd kwam alleen door zijn hesje terwijl iedereen hem ken!! Al met al werd toen gepraat en uiteindelijk mocht hij naar binnen.
    Doe dan bij het volgende feestje een affiche maken : met “aangepaste kleding ” zou ik zeggen!!

  26. Heb ff bij de Satudarah gestaan en kreeg gewoon drinken van de mannen
    Dat had ik niet verwacht
    Ik heb d’r z’n 2 uur bij geweest en het was super gezellig met die kerels
    Ik heb un top avond gehad met de motorboys van Satudarah
    Alles wat anders is dan het reguliere volk dat deugt niet
    Dat is wat iedereen denkt
    Maar waag eens de stap om met de jongens te praten dan kom je er achter hoe ze zijn
    SATUDARAH JULLIE ZIJN TOP

  27. VELE MEDIA-s & VELE MENSSEN WORDEN BEINVLOED OMTRENT DE MC SATUDARAH,LAAT HUN IN HUN WAARDE NATUURLIJK ZITTEN ROTTE APPELS TUSSEN,MAAR OVERAL IN DEZE WERELD ZITTEN OOK ROTTE APPELS DENK IK ! KIJK EERST NAAR JE ZELF EN VEROORDELEN JOU MEDE MENSSEN NIET TE SNEL? MENA MURIA !!!

  28. Vorige week zondag nog in Oosterwolde op de Harleydag gespeeld. Daar was zeer veel Satudarah aanwezig. Maar ook Hell’s angels, no surrender, black sheep enz.
    Verliep allemaal prima. Eén klein opstootje is er wel geweest, maar volgens mij had dat overal kunnen gebeuren en stond dat los van de motorclubs. Het mooiste is dan wel dat er binnen zo’n groep altijd wel wat mensen zijn die de rest weer tot de orde roepen.

    Met alle negatieve publiciteit over motorclubs denk ik dat het wel goed is om ook af en toe te noemen dat een grote aanwezigheid van zo’n club ook zonder problemen kan verlopen. Prima stuk en prima titel!

  29. Niks aan de hand met die jongens . Werknemer van mij zit ook bij zo club en is gewoon een harde werker met hard voor de zaak ook als overuren gemaakt moeten worden staat hij als eerste klaar . 😀

  30. Opgeblazen Bullshit verspreid door de Media ten aanzien van Satudarah..Nederland vrij land ???? Laat dan die Bikers Inclusief hun Colors met rust….Mensen hebben hun vooroordeel al snel gemaakt ten opzicht van personen die er iets anders uitzien…Voor iemand die netjes gekleed is en met een stropdas om, daar moet je in de regel voor oppassen , daar wordt je vaak het ergste door benadeeld, maar dat willen de meeste mensen niet zien.. Satudarah HAD mijn RESPECT , HEEFT mijn RESPECT en zal ALTIJD mijn RESPECT hebben…S.T.T.S.

  31. Gelukkig zijn er ook nog een aantal mensen die de MC’s wel een warm hart toedragen, over het algemeen lees ik hier commentaar van mensen, die veilig thuis voor hun schermpje op een toetsenbord zitten te rammelen, en het dan ook nog presteren om daar de grootst mogelijke onzin uit te toveren, neem eens de moeite je te begeven tussen de mensen van Satudarah of welke andere MC ook, je zult zien dat het ook mensen zijn die een gezin hebben, pappa zijn opa zijn ga zo maar door, en over het algemeen dus ook hardwerkende mensen, wat van vele anderen niet gezegd kan worden. Mensen denk eens na voordat jullie vanuit jullie toetsenbord beginnen te raaskallen, meer is het namelijk niet, Als je nou iedereen eens ging behandelen zoals je zelf graag behandelt zou willen worden, zag de wereld er heel anders uit. 17 miljoen Nederlanders waarvan ongeveer 730 duizend die motor rijden, waar zou nu de meeste criminaliteit voorkomen????
    Maar ach, alles wat er in Den Haag gezegd wordt slikken jullie voor zoete koek, door dit soort politieke afleidingsmanouvres, zijn ze in staat jullie allemaal uit te kleden, suc6 allemaal.

Reacties zijn gesloten.