Oranjeweek Berkum

Zwolle – Vanaf zaterdag 23 augustus barst de jaarlijkse Oranjeweek weer los in Berkum. De week start een viswedstrijd voor de jeugd. Het traditionele Oranjebal is een week later (de 30e) de knallende afsluiter. 

 

Met iedere dag andere activiteiten wordt jong en oud uit Berkum, maar ook uit heel Zwolle bediend. Veel muziek zoals de gospelavond met Promise, het sfeer en stemmingskoor Anders dan Normaal en de seniorenmiddag met Just For Fun. Op dinsdag is de landelijk bekende Salverda Berkumloop en woensdag is gericht op de kinderen met een kinderrommelmarkt en lasergamen. Nieuw is de kofferbakverkoop. Donderdagavond kan men genieten van een wijkbarbecue met daarbij live muziek door Men in Music. En vrijdagavond is er een spektakel op de Vecht, hilariteit gegarandeerd! Later op de avond treedt het toneelgezelschap Oes Drente op.

De oranjeweek wordt afgesloten met een vol programma op zaterdag 31 augustus. ’s Middags zijn de jeugdspelen. Ook dit jaar is er voor de liefhebbers een motortoertocht. De oranjeweek wordt zoals ieder jaar afgesloten met het Oranjebal, dit keer met de geweldige liveband Juffr. Jannie.

 

De toegang en alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom. Voor het volledige programma, zie www.wijkverenigingberkum.nl

Artikel delen:

Reageer