Bijzonder bezoek op de Zomerkermis

Zwolle – Zondagmiddag werd de kermis op de laatste dag bezocht door speciaal bezoek voor de jeugdige bezoekers. Niet minder dan de echte Buurman & Buurman waren present, maar ook een aantal heuse piraten.

piratenopkermis-5943.jpg

De piraten bleken niet zo gevaarlijk als altijd van ze gedacht wordt, ze deelden namelijk cadeautjes uit aan alle kinderen die als piraat verkleed naar de kermis waren gekomen. Ook werd er aan groot en klein dropveters uitgedeeld, en was er de mogelijkheid een echte baard of snor te laten sminken. Buurman & Buurman waren erg druk te poseren voor een ieder die met hen op de foto wilde. De twee knutselende buren bleken niet alleen bij de kinderen in trek, de meeste volwassenen konden het ook niet laten even met de twee op de foto te gaan. 

piratenopkermis-5974.jpg

piratenopkermis-5964.jpg

piratenopkermis-5976.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dit beeld roept mogelijk herinneringen op van moordende, rovende en kielhalende rovers, die niemand ontziend over de klink jaagde. Rovers die menig Nederlandse zeeman van het leven beroofde. Verboden moet het worden om zo verkleed over straat te gaan. PVDA doe hier iets aan. een discussie in Holterbroek zou ik zeggen.


    Maak melding

Reageer