Overval op restaurant aan de Bachlaan Zwolle

Zwolle – Zondagavond 17 augustus heeft er rond 21.00 uur een overval plaatsgevonden op een Chinees restaurant aan de Bachlaan in de wijk Holtenbroek.

overvalchinees-5986.jpg

De dader heeft getracht de medewerkers te overvallen met bedreiging van een nog onbekend wapen, maar is zonder buit te voet gevlucht nadat de medewerkers veel weerstand boden. De blanke overvaller was naar schatting tussen de 1.60 en 1.65 meter lang, droeg donkere kleding, waaronder een sweater met capuchon, en had zijn gezicht bedekt. De politie kreeg medewerking van de leverancier van het camerasysteem om de beelden terug te zien en doet op dit moment onderzoek naar de zaak. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze overval te maken heeft – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegegeven via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Erg triest dat dit soort dingen gebeuren, zeker voor de slachtoffers. Overigens denk ik niet dat het probleem zich oplost met overgaan op pinnen: de misdaad zal zich verleggen en mensen gedwongen worden hun pas met pincode af te geven.


  Maak melding

 2. “……en toen liep Viper net langs de Chinees, en toen werd er door de Chinees uit zelfverdediging geschoten, en toen was Viper er niet meer.
  Ik schoot in paniek vertelde de Chinees, de slager, de snackbarman etc. later”.
  Lijkt me niet erg slim Viper (kortzichtig denken) om iedereen maar een pistool te geven.

  En waarom wachten tot heel Zwolle op de pinpas over gaat? Als winkelier kun je er ook zelf mee beginnen.

  Sluit me aan bij de woorden van Ruud; erg triest dat dit soort dingen gebeuren…..  Maak melding

Reageer