Meisjes van Plezier stadswandeling Zwolle

Zwolle – Altijd al een ludieke wandeling met een Meisje van Plezier willen meemaken? Dat kan nu. Keetje, het Meisje van Plezier neemt u mee langs dé hoogtepunten van Zwolle. Leer de prachtige stad kennen door een wandeling langs de bijzondere locaties zoals: Museum de Fundatie, de stadsmuren, de Sassenpoort, het oude centrum van Zwolle met haar smalle (afwerk)steegjes, Het Zwolse Balletjeshuis, Waanders In de Broeren, Librije en natuurlijk de Peperbus.

keetje_overijsseltrips.jpg

De Meisjes van Plezier presenteren in samenwerking met Overijsseltrips deze unieke wandeling door de schitterende binnenstad van de Hanzestad Zwolle. De rondleiding start met een lekker Zwols kopje koffie of thee en een huisgemaakt koekje. Het Meisje van Plezier zal jullie daar opzoeken. Vanaf hier neemt ze u mee langs de eindeloos interessante bouwwerken en highlights van de stad. Tussendoor wordt bij het Zwolse Balletjeshuis een balletje geproefd. Na afloop van de lichtvoetige wandeling kunt u hierover napraten onder het genot van een drankje in een cafe. Dit alles zit bij de tour inbegrepen. Ideaal voor een teamuitje met het werk of bijvoorbeeld als onderdeel van een vrijgezellenfeest. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De minimum deelname is 10 personen.

Kijk voor het gehele arrangement en de prijzen op www.overijsseltrips.nl. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij ons terecht. Voor vragen of reserveringen contact opnemen met MarketingOost, afdeling groepsuitjes, via tel. 038-4222299 of via overijsseltrips@marketingoost.nl   

Artikel delen:

Reageer