Orkesten Vuurvogel van start

Zwolle – Aankomende dinsdag 26 augustus zal Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel weer beginnen met de wekelijkse repetities, gevolgd door de Jonge Vuurvogel een week later op dinsdag 2 september. Voor JSO de Vuurvogel – het op een na beste jeugdorkest van Nederland – is de bezetting met 88 musici wel rond, maar is er nog wel een vacature voor hobo.

vuurvogel_spanje_2014_-_alleshoog.jpg
Foto: Louis van den Berg

Er staat een bijzonder mooi orkestseizoen te wachten met het eerste concert op 27 september, samen met het Nederlands Symfonieorkest. De Jonge Vuurvogel heeft de bezetting ook rond, al is er altijd plaats voor violisten en blazers in de leeftijd van 9 tot 14 jaar. De Jonge Vuurvogel repeteert elke dinsdag van 17 tot 18 uur en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel begint daarna om 18.45 uur met de repetitie.

dsc06444.jpg
Foto: Martien Hovestad

horticoop-overzicht-2014.jpg

De jongste loot met de allerjongste strijkers, Vuurvogel OpStreek, zal wederom in projectvorm 10 keer repeteren met een slotconcert op het jaarlijkse familieconcert op 23 november in het Landstede Sportcentrum. De repetities van Vuurvogel OpStreek staan onder leiding van Lies van Vledder en Esther de Boer en beginnen eind september op de zaterdagmiddag. Meer informatie en aanmelden kan op www.vuurvogeljeugdorkest.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer