FC Zwolle hoopt op komst Maxi Gómez

Maxi Gómez wordt binnen enkele dagen toegevoegd aan de selectie van FC Zwolle. Enig obstakel voor de 18-jarige Argentijnse middenvelder is nog het verkrijgen van een Europese paspoort, een procedure die nu lijkt afgerond.


Archieffoto Weblog Zwolle

Met FC Zwolle had de middenvelder vorig seizoen al overeenstemming over een contract voor één jaar, met een optie voor nog een jaar. In VI laat trainer Jan Everse weten blij te zijn met de komst van Gómez, die zorgt voor meer concurrentie. “Maxi is een goede middenvelder met overzicht en een prima techniek. Het liefst had ik hem al eerder bij de selectie gehad, maar dit bleek onmogelijk. Ik hoop dat hij snel deze kant op komt, zodat we er kwalitatief op vooruitgaan.”

Over de succesvolle seizoenstart van Zwolle, die ongeslagen een vijfde positie innemen, is Everse positief. “Dat is aardig, al zullen wij uiteindelijk echt wel gaan verliezen. Maar ik zie een elftal dat zich ontwikkelt en dat is het belangrijkste. We hebben een ploeg van gemiddeld 21 jaar oud, dus de vooruitgang gaat met pieken en dalen, maar vooralsnog ben ik tevreden met de manier waarop we spelen en trainen.”

Artikel delen:

Reageer