Support Your Locals nu ook naar Zwolle

Zwolle – Support Your Locals is een Utrechts initiatief bedacht door Michiel Meulemans. Samen met zijn compagnon Léon Egberts zette hij begin dit jaar een project op waarbij ze de verhalen achter de bekende straatfiguren/daklozen naar buiten brengen op hun social media kanalen.

https://youtu.be/Y4DsFPCuS6c

Hierbij bedachten zij een hoogwaardige T-shirt lijn waarbij ze op een creatieve/grafische manier de markante figuren van de straat op afbeelden. Per verkocht shirt gaat er 5 euro naar een lokaal goed doel. Het project staat bekend om zijn innovatieve manier van marketing voeren. Zo heeft u hoogstwaarschijnlijk al wel een sticker van ze op straat gespot of op één of andere manier van ze gehoord. Het van oorsprong Utrechtse project is benaderd door mensen in Zwolle om daar hetzelfde project op te zetten. Na weken van voorbereidingen treffen is het dan eindelijk zo ver: 21 augustus zullen de shirts voor het eerst te zien zijn tijdens de release in café In De Buurt. Vanaf volgende week zullen de shirts ook in een aantal winkels in Zwolle liggen en zijn ze verkrijgbaar op www.yourlocals.nl.

Het goede doel van Support Your Locals in Zwolle is het sponsoren van een kerstdiner die wordt georganiseerd door “De vrienden van de Herberg”. Tussen de 300 en 500 mensen zullen worden voorzien van een kerstdiner omdat ze dat zelf niet kunnen bekostigen.

Voor meer informatie verwijs ik u door naar onze website:www.yourlocals.nl 

Artikel delen:

Reageer