Boom-battle onderdeel groen nazomerprogramma

Zwolle – Op 10 oktober is de landelijke dag van de duurzaamheid. Diverse organisaties organiseren dan duurzame activiteiten in Zwolle. Maar ook in de aanloop naar de dag van de duurzaamheid en daarna vinden in Zwolle veel leuke en duurzame activiteiten plaats.

boom-battle_zwolle.jpg 

Op 13 september a.s. start de boom-battle. Dit is een wedstrijd voor het opkappen van boomtuintjes, het stukje grond rondom een boom in openbare ruimtes. Op zondag 21 september van 13.00 uur tot 17.00 uur organiseert de Milieuraad Zwolle met diverse groene partners het Nazomerfeest in Doepark Nooterhof. Tijdens dit feest kunt u genieten van de theatervoorstelling " Niels, de jongen die met Ganzen vloog”, muziek, groene/ creatieve workshops. Het is een programma voor jong en oud en de toegang is gratis. Meer informatie: www.milieuraadzwolle.nl

Ontdek jouw maatschappelijke waarde op Beursvloer Zwolle, de plek waar ondernemers, burgerinitiatieven en maatschappelijke organisaties producten en diensten ruilen. Kom op woensdag 1 oktober van 17.00 tot 20.00 uur naar Poppodium Hedon, Burgemeester Dreijbersingel 7. www.beursvloerzwolle.nl.

Zwolse Nacht van de Nacht

Zaterdag 25 oktober van 19.00 tot 22.00 uur vindt in Doepark Nooterhof weer de Zwolse Nacht van de Nacht plaats. Sfeervolle en leerzame activiteiten over het belang van duisternis voor mens en natuur met onder meer een voorstelling, een nachtontdektocht, leren over nachtdieren, sterrenkijken, nachtvriendelijke lichtshow, sfeervol nachtterras. De toegang is gratis en de organisatie is in handen van Milieuraad Zwolle, IVN en andere groene partners. Meer informatie vindt u op www.milieuraadzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer