Cursus Zwemmend Redden bij Reddingsbrigade

Zwolle – Reddingsbrigade Zwolle start op 11 september 2014 met de cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden. Deze compacte cursus is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep toezichthouders in zwembaden. De opleiding is gebaseerd op de opleiding Zwemmend Redden voor Zwembaden, ontwikkeld door Reddingsbrigades Nederland i.s.m. de NPZ/NRZ en wordt afgesloten met een officieel erkend diploma.

reddingsbrigade_zwolle.jpg 

De nieuwe opleiding bestaat uit 12 praktijklessen van 1 uur en 8 theorielessen van 3 kwartier en wordt gegeven op de donderdagavond in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle. Start van de cursusavond is om 19.30 uur. De cursus wordt afgesloten met een examen. De kosten voor de cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden bedragen € 195,00. Inbegrepen in de cursusprijs zijn: alle theorie- en praktijklessen, cursusboek, één keer examenkosten en alle te gebruiken materialen in het zwembad. 

U kunt zich voor deze cursus inschrijven bij Reddingsbrigade Zwolle op donderdagavond 11 september in zwembad De Vrolijkheid. U kunt geen informatie inwinnen bij het zwembad zelf, dit is een opleiding van de Reddingsbrigade Zwolle. U kunt ook informatie inwinnen of inschrijven via mail: info@reddingsbrigade-zwolle.nl.
Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van aanmelding. Bij voldoende deelname zal in januari 2015 wederom een cursus zwemmend redden voor zwembaden georganiseerd worden.
Meer informatie over de cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden vind u op de website van Reddingsbrigade Zwolle: www.reddingsbrigade-zwolle.nl.
Artikel delen:

Reageer