Buitenfilms verplaatst vanwege slecht weer

Zwolle – Filmtheater Fraterhuis verplaatst de speciale reeks buitenfilms op het Celepleintje vanwege de slechte weersomstandigheden.

De Zwolse vrijwilligers verzorgen deze twee bijzondere voorstellingen nu op vrijdag 29 augustus en zaterdag 30 augustus, op dezelfde tijd en dezelfde locatie. Onder het motto Picnic with Crooks start op deze zomeravonden bij het vallen van de eerste duisternis een spannende film in het teken van meesteroplichters. De oorspronkelijk gecommuniceerde data, aanstaande vrijdag en zaterdag, komen hiermee te vervallen.

Al decennialang is de meesteroplichter een inspiratiebron voor filmmakers, en een geliefd genre bij het publiek met komische, dramatische en spannende varianten. Het Fraterhuis vertoont, speciaal voor alle liefhebbers, een oude blockbuster en een recente topfilm. Het idee voor dit thema is afkomstig van twee enthousiaste bezoekers van het Fraterhuis.

 

The Thomas Crown Affair en American Hustle

Op vrijdag 29 augustus start om 21.30 uur de romantische thriller The Thomas Crown Affair, over de succesvolle miljonair (Pierce Brosnan) die na het plegen van de perfecte kunstroof in een kat- en muisspel terechtkomt met de verleidelijke detective (Rene Russo). 

Een dag later, op zaterdag 30 augustus, is om 21.30 uur het komische drama American Hustle te zien over twee oplichters (Christian Bale en Amy Adams) die door een FBI-agent worden gedwongen mee te helpen corrupte politici te betrappen. 

 

Celepleintje

Het Fraterhuis hoopt op een zwoele zomeravond en zet op het knusse Celepleintje de stoelen en Zweedse fakkels alvast klaar. De Fraterbar is de hele avond geopend. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor eigen picknickkleedjes, en meegebrachte hapjes en drankjes. 

 

Kaarten

De kaarten voor deze buitenfilms kosten voor iedereen €6,50. Voor meer informatie: www.filmtheaterfraterhuis.nl

Artikel delen:

Reageer