Zwolse Francis naar finale Miss Grand in Thailand

Zwolle – Francis Everduim, een 18-jarige studente uit Zwolle heeft in juni de titel van Miss Grand Nederland 2014 gewonnen. Zij mag Nederland op 7 oktober vertegenwoordigen bij de Miss Grand International in Bangkok, Thailand.

 

francis_-9431b.jpg 

 

 In de aanloop naar de finale is Francis zich volop aan het voorbereiden om zich zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Maar deze Miss verkiezing gaat niet alleen over beauty, het motto is "Stop the war!". Helaas op dit moment weer heel actueel in een groot deel van de wereld. Naast dit alles wil Francis zich ook nog persoonlijk inzetten voor een goed doel, hiervoor kwam zij in aanraking met de Stichting Creating Balance Foundation.

Deze stichting wordt geleidt door Nederlander Ron Gerrits, zij hebben een kindertehuis opgezet en ondersteunen arme en gehandicapte kinderen en bieden hen betere kansen voor de toekomst door er voor te zorgen dat deze kinderen naar school kunnen. Hiervoor is natuurlijk geld nodig. Daarom organiseert Francis op vrijdag 22 augustus vanaf 23.00 uur een benefietfeest in de Joffer in Zwolle. Er zullen o.a. meerdere Missen zijn met wie men op de foto kan. De opbrengst van deze avond gaat naar de Creating Balance Foundation. Iedereen is welkom op deze avond!

Artikel delen:
Reacties 10

Reageer