Feestelijke opening Kindcentrum Aquamarijn

Zwolle – Vrijdagmorgen is het vernieuwde Kindcentrum Aquamarijn in Zwolle Centrum op feestelijke wijze geopend. In dit gebouw bieden gereformeerde basisschool Aquamarijn en christelijke kinderopvang De Herberg onderwijs en opvang. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt, van bouw tot inrichting, en het resultaat mag er zijn! Een ruime, lichte schoollocatie waar leren, werken en spelen samenkomen.

img_7799.jpg 

Om half 9 hield Jaap Kaspers, directeur van basisschool Aquamarijn, een korte toespraak. Daarna was de officiele opening. Heel officieel knippen, Sandra Bredewout, locatiemanager kinderopvang De Herberg en een van de kinderen, een lintje door. Vervolgens gaan de deuren van het nieuwe gebouw open en mogen de kinderen naar binnen. Maar het is wel een extra feestelijke dag, met rondleidingen, spelletjes, een theatervoorstelling en allerlei spelletjes.

Ouders, omwonenden en andere genodigden kunnen ’s morgens een kijkje nemen in het vernieuwde Kindcentrum. Het is een eigentijds en functioneel gebouw geworden, waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar gestimuleerd worden in hun verdere ontwikkeling.

Een aantal jaar geleden begon de zoektocht naar een geschikte locatie voor een Kindcentrum, vanwege de hoeveelheid kinderen. Het eindresultaat is een ruim en modern kindgericht gebouw met een tiental onderwijslokalen en drie ruimten voor kinderopvang. Gevestigd aan de mooie historische Turfmarkt hoopt Aquamarijn de komende jaren verder te bouwen aan een integraal Kindcentrum, waar goed onderwijs en opvang wordt aangeboden op christelijke grondslag.

Meer informatie is te vinden op de website www.kindcentrumaquamarijn.nl

Artikel delen:

Reageer