Digitaal loket tijdelijk niet bereikbaar

Zwolle – Aan het digitaal loket van de Gemeente Zwolle wordt technisch onderhoud gepleegd. De planning is enigszins aangepast. De onderhoudswerkzaamheden beginnen vrijdag 22 augustus en zijn naar verwachting in de loop van woensdag 27 augustus klaar. Gedurende de werkzaamheden is beperkte online dienstverlening mogelijk.

Tijdens het technisch onderhoud kunnen bepaalde digitale diensten en producten, zoals het maken van een afspraak of het aanvragen van uittreksels, online niet verstrekt worden. Ook kan het zijn dat aangevraagde producten of diensten, zoals een vergunning, een iets langere doorlooptijd hebben.

Mensen die een product of een dienst nodig hebben, kunnen uiteraard gewoon terecht bij de publieksbalies op het stadskantoor aan het Lübeckplein. Dit kan alleen op afspraak.

Een afspraak maken kan telefonisch via 14038. De publieksbalies zijn geopend op maandag tot en met woensdag van 8.00-17.00 uur, donderdag van 8.00-19.00 uur en vrijdag van 8.00-17.00 uur. Mensen die vragen hebben, kunnen de afdeling publiekszaken bereiken via telefoonnummer 14038 of via e-mail postbus@zwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer