IJsbeelden Festival Zwolle krijgt nieuwe impuls

Zwolle – Komende winter staat Zwolle voor het vierde jaar op rij in het teken van het unieke IJsbeelden Festival. Het festival is inmiddels uitgegroeid tot een uniek evenement, dat bezoekers uit heel Nederland naar de Overijsselse hoofdstad trekt. Een echte toeristenmagneet dus, die de komende editie nog grootser wordt neergezet in samenwerking met een nieuwe organisatiepartner.

 ijsbeelden_zwolle.jpg

Wat ooit begon op initiatief van Alfred Guikema, werd in 2013 nieuw leven ingeblazen door Yvo Hutte, Marc Huitink, Jacco Vonhof en Gerrit Janssen. Vier rasechte Zwolse ondernemers, die het evenement graag voor Zwolle willen behouden en hun tijd, geld en kennis inzetten om het evenement de komende jaren nog beter op de kaart te zetten. En met succes. Vele bezoekers uit Zwolle en uit de rest van Nederland wisten het festival te vinden.

Yvo Hutte, die samen met de drie andere ondernemers de adviescommissie voor het festival vormt, vertelt: “Het IJsbeelden Festival is belangrijk voor Zwolle als toeristenstad. Het is een uniek evenement, dat tot de verbeelding spreekt en dat veel promotiemogelijkheden biedt. Willen we het succes van de afgelopen jaren verder uitbouwen, dan is de samenwerking met een ervaren, creatief en professioneel organisatiebureau essentieel. Die hebben we nu gevonden in Het Organisatieteam BV. Onder meer bekend als organisator van het indrukwekkende LEGO World in de Jaarbeurshallen in Utrecht.”

Eric Broekaart, mede-eigenaar van Het Organisatieteam BV, dat vestigingen heeft in Utrecht en Zwolle, vult aan: “Het IJsbeelden Festival heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. En die willen we graag een ongekende en verrassende beleving presenteren. Het doel is de 100.000 bezoekers te overtreffen. We gaan het IJsfestival verder uitbreiden en een nog grotere beleving creëren. We willen graag een actieve samenwerking aangaan met bedrijven en organisaties uit de regio. Samen kunnen we er een onvergetelijk feest van maken.”

Het thema van de komende editie van het IJsbeelden Festival blijft nog even geheim, maar het belooft spektakel te worden. Met adembenemende kunstwerken van meer dan 40 ijskunstenaars uit de hele wereld, unieke verhalen en verrassende belevenissen belooft het IJsbeelden Festival weer een prachtig evenement te worden in het centrum van Zwolle.

Het IJsbeelden Festival vindt plaats van 6 dec. 2014 t/m 25 januari 2015. Voor informatie: www.ijsbeelden.nl

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Vorige edities waren stuk voor stuk prima te doen, het succes bied kansen voor de organisatie om te groeien en is Zwolle een prachtig evenement rijker. Win- win situatie! 🙂


    Maak melding

Reageer