Nieuw logo voor CBS Het Mozaïek

Zwolle – Vrijdagmiddag vond in Assendorp de onthulling van het nieuwe logo CBS Het Mozaïek. Met een optocht van alle ouders en kinderen en onder tromgeroffel onthulde de school vrijdagmiddag het nieuwe logo. Dit vond plaats op het schoolplein van basisschool aan de Hortensiastraat.

mozaiek-26.jpg 

De school werkt volgens het Activerende Directe Instructiemodel. Dat betekent dat de leerkracht door het gebruik van verschillende werkvormen en manieren van uitleg alle leerlingen actief betrekt bij de lessen. Daarnaast is het belangrijk dat de leerlingen aan het begin van de les weten welk doel de les heeft en dat ze aan het eind van de les met elkaar kijken of het doel behaald is. Zo beklijft de stof beter en begrijpen de leerlingen wat ze aan het doen zijn.

mozaiek-40.jpg

mozaiek-15.jpg 

mozaiek-61.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de verschillende leerstijlen van kinderen oefenet de school steeds in het stellen van vragen die kinderen aanzetten tot nadenken en die hun creatieve ontwikkeling stimuleren.

Ook zet de school vaak samenwerkende, coöperatieve, werkvormen in, omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen leren samenwerken en ontdekken dat er veel van elkaar te leren valt.

mozaiek-30.jpg 

mozaiek-55.jpg

mozaiek-51.jpg

mozaiek-35.jpg 

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Waarom toch al die kostbare veranderingen.
    Volgens mij pure onzin.
    Gewoon weer Dacosta school niks mis mee!!
    Dit evenzo voor veel andere scholen.


    Maak melding

Reageer