Club Karma zet zich in voor dak- en thuislozen

Zwolle – Support Your Locals is de ondertitel van de derde editie van Club Karma. Donderdag 2 oktober presenteren poppodium Hedon en Buro Ruis met Great Minds (DR. Moon, Jiggy Djé, Sticks & Winne), Typhoon, Freez, Rico & A.R.T. en Bertolf een ongekend sterke line-up die het beste uit de stad vertegenwoordigd. Per verkocht ticket gaat gegarandeerd de helft van de opbrengt naar het jaarlijks kerstdiner voor dak- en thuislozen in Zwolle. Allemaal om het bewustzijn te vergroten dat een dakloos leven geen ‘ver-van-je-bed-show’ is. 

 

Voor slechts € 10,00 maak je een avond mee die je lang bij zal blijven. Naast de liveoptredens krijg je het boek “Straat, Woord, Beeld” met inspirerende teksten van Sticks en foto’s van Kinza Ferjani. De teksten worden meegeleverd op cd (geproduceerd door A.R.T.). Dit boek schetst een realistisch beeld van een dakloos leven in Zwolle. Op deze manier willen Hedon en Buro Ruis inspireren om samen bij te dragen aan een nog mooiere samenleving. Een tientje welbesteed, want gegarandeerd de helft van de opbrengst van jouw gekochte ticket gaat naar het jaarlijkse kerstdiner voor dak- en thuislozen in Zwolle.

CLUB KARMA: SUPPORT YOUR LOCALS

Line-up: GREAT MINDS (DR. MOON / JIGGY DJÉ / STICKS / WINNE) – RICO & A.R.T. / TYPHOON / FREEZ / BERTOLF 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 2 oktober
Open                          : 19:30 uur

Aanvang                     : 20:30 uur 
Entree                         : € 10,00 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij Plato in Zwolle en aan de avondkassa van Hedon.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Om met Bernhard te spreken; hmm,
  lezende:
  “Per verkocht ticket gaat gegarandeerd de helft van de opbrengt naar het jaarlijks kerstdiner voor dak- en thuislozen in Zwolle. Allemaal om het bewustzijn te vergroten dat een dakloos leven geen ??ver-van-je-bed-show?? is. ”

  Zulke dingen zouden overbodig moeten zijn,
  denk ik.  Maak melding

Reageer