Inschrijving PEC Zwolle Street League geopend

Zwolle – Na het succesvolle eerste jaar van de PEC Zwolle Street League is de inschrijving voor het komende seizoen weer geopend.

street_league_zwolle.jpg

PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Iedere wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag je zelf kiezen en wordt jullie eigen stadion. Bij uitwedstrijden ga je met je team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Je hebt ongeveer één keer per drie weken een wedstrijd.

Scoren van Likes 
Bij PEC Zwolle Street League scoor je niet alleen Likes door het winnen van wedstrijden maar ook door je sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor jullie eigen wijk. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, een oude buurvrouw helpen in de tuin of een voetbaltoernooi organiseren voor andere mensen in de wijk! Daarnaast scoor je extra Likes door mee te doen aan de thema avonden die in de winterperiode worden georganiseerd voor alle spelers.

Begeleider 
Elk team heeft een begeleider. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van PEC Zwolle Street League. De begeleider is aanwezig bij de wedstrijden. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat jullie begeleider 18 jaar of ouder is.

Inschrijven 
Ben jij geboren tussen 1-8-1999 en 1-8-2003 en wil je graag meedoen aan PEC Zwolle Street League? Schrijf je dan snel in! Dit kan op onze website www.peczwollestreetleague.nl/inschrijven. Je kan je hier per team inschrijven, maar ook individueel.

Wil je op de hoogte blijven of meer informatie? Kijk dan op www.peczwollestreetleague.nlwww.facebook.com/peczwollestreetleague en volg ons op twitter www.twitter.com/pecstreetleague!

Voor vragen of onduidelijkheden kan je contact opnemen met Tim van der Kolk, projectleider van PEC Zwolle Street League. Je kunt Tim bellen op 06-31574297 of te mailen naar tim@peczwollestreetleague.nl.

Artikel delen:

Reageer