WVF wint in Nijverdal

Zwolle – VV WVF heeft haar eerste duel in de bekercompetitie winnend afgesloten. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Al leverde dat wel een kansje voor Ohzan Kardag op, maar zijn kopballetje verdween net naast het doel.

 

Hierna deden de weergoden al snel hun intrede en was de scheidsrechter genoodzaakt om het duel na zo’n 20 minuten stil te leggen na een hevige bui waarbij enkele onweersflitsen zichtbaar waren. Na deze eerste onderbreking kreeg WVF nog een paar mogelijkheden om de score te openen. Hans Kamping stuurde met een mooie strakke pass Hessel Berends weg en uit diens voorzet verdween de inzet van Kardag via een verdediger van de Zweef net naast het doel. Hessel Berends kwam net tekort om een mooie combinatie met Ohzan Kardag doeltreffend af te ronden. Hierna deden de weergoden weer hun intrede en werd de wedstrijd weer onderbroken en werd er besloten om de rust te vervroegen.

In de tweede helft kon er gelukkig normaal gevoetbald worden. WVF had een overwicht en was in deze tweede helft de betere ploeg. Het was dan ook wachten op de openingstreffer. Kansen waren er voldoende, zo verdween een schot van Rob Meijerink na goed voorbereidend werk van Ohzan Kardag over het doel van de Zweef en was de jonge debutant Muttihin Yukselen ongelukkig in de afronding. Een kwartier voor tijd wist WVF toch het net te vinden. Het was Ohzan Kardag, die na een mooie pass van de ingevallen Jorben Nieuwenhuis de keeper van de thuisclub met een lage schuiver via de binnenkant van de paal wist te passeren en daarmee zijn ploeg de verdiende winst bezorgde.

 

Dinsdag volgt het tweede duel in de bekercompetitie. WVF speelt dan om 20.00 uur thuis tegen ASVD.

 

De Zweef-WVF 0-1(0-0)

75 0-1 Ohzan Kardag

 

Opstelling WVF: Mike te Wiele, Robbert Jan Stals, Dion Reijnen, Sybren Poppen, Hans Kamping(68 Jorben Nieuwenhuis), Rob Meijerink, Richard Bouwmeester(80 Patrick Koning), Muhuttin Yukselen(68 Michel Koning), Jeroen van Brummen, Ohzan Kardag, Hessel Berends.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer