Zoek de ‘gouden’ LEGO steen

LEGO bestaat dit jaar 50 jaar in Nederland. Om dit te vieren kunnen kinderen van ca. 7 t/m 12 jaar zelf de geheimen van Zwolle ontdekken tijdens een leuke en leerzame speurtocht. Tijdens het speuren gaan de deelnemers op zoek naar tien ‘gouden’ LEGO stenen, die verstopt zijn in etalages. Een unieke kans om gratis kaarten voor LEGO WORLD 2007 te winnen.

De speurtocht ‘Zoek de gouden LEGO steen’ start bij de VVV-winkel aan het Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat. Op alle LEGO stenen zijn letters verstopt, die samen tot een oplossing leiden. Door vragen te beantwoorden over leuke wetenswaardigheden leren de kinderen de stad goed kennen.

Speurtocht te downloaden vanaf 15 september

Vanaf 15 september is de speurtocht te downloaden op www.legoworld.nl, www.destentor.nl en www.vvvzwolle.nl. De speurtocht kan ook gratis afgehaald worden bij VVV Zwolle, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat, tel. 0900-1122375. De antwoorden en oplossingen kunnen ingestuurd worden vóór 18 oktober 2007. Winnaars ontvangen schriftelijk bericht.

LEGOWORLD is geopend van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 15,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en beschikbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.legoworld.nl.

Artikel delen:

Reageer