Cursus voor 55+ vrouwen over levenskracht

Zwolle – In september start op de vrijdagochtend de cursus PIMP je 55+ leven. In acht ochtenden komen vragen aan bod zoals: wie ben ik eigenlijk, afgezien van mijn persoonlijke geschiedenis en alle rollen die ik vervul 
in het dagelijks leven? Herkenbaar? Dan is onze cursus ‘Pimp je leven’ voor 55+ vrouwen uit Zwolle iets voor jou! De cusus wordt gegeven door de ervaren Angele Hoekstra. Meer informatie over de cursus is te vinden op www.zwolsvrouwenplatform.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zwolsvrouwenplatform.nl De cursus is een initiatief van het Zwols Vrouwen Platform.

De cursus kost jou 80 euro, de rest van het benodigde geld komt van Stichting De Gasthuizen Zwolle. De tweede levenshelft biedt je de mogelijkheid oude overtuigingen en denkwijzen met humor te accepteren en los te laten. En daarnaast onvermoede talenten en kwaliteiten van jezelf te ontdekken. Inspirerende verlangens werkelijkheid te laten worden. Dichterbij je essentie te komen. Pimp je 55+ leven is er daarom voor iedereen die ruimte wil nemen om te reflecteren.

Artikel delen:

Reageer