Vrouw op agressieve wijze van sieraden ontdaan

Zwolle – Op de Vrijheid is zaterdagmiddag 23 augustus een op leeftijd zijnde Zwolse op agressieve wijze van haar sieraden beroofd. De politie vraagt tips.

politienieuws_logo.jpg 

De vrouw werd rond 15.00 uur bij de ingang van het appartementencomplex op de Vrijheid ineens door iemand werd vastgegrepen. Daarbij werden haar sieraden buitgemaakt. De vrouw kwam ten val, maar raakte gelukkig niet gewond. De dader rende vervolgens weg. De verdachte is daarna hard weggefietst richting de Ministerlaan. Het gaat om een blanke of licht getinte jongeman in donkere kleding met donker haar. De politie onderzoekt deze beroving en vraagt mensen die de man misschien hebben gezien op of rond het pleintje bij het appartementencomplex om contact op te nemen via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Dat was een collega van de huidige regering, die pakken ook ouderen.
  Vandaar de straffen zo mild zijn…

  En inmiddels mogen rechercheurs geen overuren meer maken, dus grijp je kans :(:(


  Maak melding

 2. Je moet er maar net echt bij in de buurt zijn. Ik ben rond die tijd wel naar het winkelcentrum geweest en dan ben je er wel vlakbij in de buurt, maar kun je er dus zomaar niets van meekrijgen.


  Maak melding

 3. Blank of licht getint? Nice one, er is een groepje webloggers met jeukende vingers op hun toetsenbord die nu niet weten of ze complete culturen moeten beledigen of niet, Veldwachter. hahaha

  Ontopic, hoop dat de daders snel gepakt worden.


  Maak melding

 4. Weer een gelijksoortig verhaal in Zwolle zuid. Ik kan mij hier erg over opwinden. Zulke daders moeten gestraft worden en goed ook. Zoek het randje maar eens op met deze “mensen”.

  PS bespaar me je kritiek over de straf. Dit vind ik.


  Maak melding

Reageer