Open Dag Song & Dance Musical School

Zwolle – Aanstaande zondag 31 augustus organiseert de Musical School Song & Dance een Open Dag. Locatie is Landstede MBO aan het Dokterspad. Iedereen die interesse heeft is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Tweedejaars MBO studenten van de Song & Dance Academie organiseren een leuke Jungle Book Workshop waarbij je een klein deel uit de musical Jungle Book leert.

Het doel van de Open Dag en de workshops is om een iedereen die interesse heeft een kijkje achter de schermen bij Song & Dance te geven. Tijdens de Open Dag kun je de sfeer proeven en genieten van zingen, dansen en acteren. Als je dat leuk vindt kun je ook zelf meedoen. Bijvoorbeeld met de Jungle Book Workshop. Deze wordt drie keer gegeven; om 11:00, 13.00 en 14.30 uur.

Vaders, moeders, vriendjes, vriendinnetjes, zusjes, broertjes, buurmeisjes of buurjongetjes, iedereen is welkom. Het adres is Landstede MBO, Dokterspad 2 in Zwolle.

Landstede en Song & Dance Academy werken al ruim drie jaar samen. Wie van musicals houdt en zelf graag op het podium staat kan bij Landstede de mbo-opleiding Musicalartiest volgen. Tijdens deze opleiding werk je intensief aan je zang-, dans- en acteerkwaliteiten. Met maar één doel: je op zo’n hoog niveau krijgen dat je professioneel en zelfverzekerd in een musicalproductie kunt optreden. De Song & Dance Musical School biedt ook andere opleidingen en lessen aan, waaronder een vooropleiding.

Meer informatie over de Musical School vind je op www.songendance.nl. Meer informatie over de mbo-opleiding vind je op www.landstedembo.nl/MBO/Musicalartiest

Artikel delen:

Reageer