Werkzaamheden geluidscherm A28 bij IJsselbrug

Zwolle – Rijkswaterstaat werkt vanaf dinsdag 26 augustus vier nachten op de IJsselbrug A28 nabij Zwolle. In de richting Meppel wordt vier avonden en nachten tussen 19.00 en 05.00 uur gewerkt, in de richting Amersfoort één avond / nacht. Hiervoor is het nodig twee van de vier rijstroken af te sluiten. Er dient rekening gehouden te worden met beperkte hinder.

In april 2011 zijn twee geluidschermen aangebracht langs de A28 ter hoogte van de IJsselbrug in Zwolle. Hiervoor is destijds een bouwvergunning verkregen van de gemeente Zwolle. In augustus 2013 heeft de Raad van State de bouwvergunning vernietigd. Rijkswaterstaat past nu, in overleg met de gemeente Zwolle, 5% van de bevestigingspunten van de stijlen van de geluidschermen op de brug aan. Deze werkzaamheden worden de komende nachten uitgevoerd.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Rijkswaterstaat past nu, in overleg met de gemeente Zwolle, 5% van de bevestigingspunten van de stijlen van de geluidschermen op de brug aan.

  beetje raar; voldoet de overige 95% dus wel ?  Maak melding

 2. Pffff, hebben de heren ambtenaren niets iets beters te doen??? En wat geldverspilling zeg. Als of iedereen beter, sneller en veiliger gaat rijden met nieuwe bevestigingspunten.

  Hoeveel kost dit grapje????

  Waar gaat dit heen………:D:D:D:D


  Maak melding

Reageer