Werk Meppelerstraatweg weer week verlengd

Zwolle – De wegwerkzaamheden aan de Meppelerstraatweg in Zwolle duren een week langer dan eerder gepland  was. De einddatum is verzet van 29 augustus en 5 september naar nu 12 september 2014.

 25-08-2014_vertraging_reconstructie_meppelerstraatweg_01.jpg

De werkzaamheden bestaan uit het verbreden van de parkeervakken, versmallen van de rijbaan en asfalteringswerkzaamheden op de rijrichting naar de binnenstad. De tegenovergestelde rijrichting (naar Ceintuurbaan) blijft toegankelijk. Het is de tweede keer dat de duur van de werkzaamheden aan de doorgangsweg in Dieze Oost verlengd is.

25-08-2014_vertraging_reconstructie_meppelerstraatweg_03.jpg

25-08-2014_vertraging_reconstructie_meppelerstraatweg_02.jpg

25-08-2014_vertraging_reconstructie_meppelerstraatweg_04.jpg 

Artikel delen:
Reacties 17
 1. db: ik woon daar, al meer dan een jaar geen ongelukken. Kan het me echter wel voorstellen. Er staat daar altijd een hele grote bedrijfsbus die alles aan het zicht onttrekt. Maakt niet uit waar je nu vandaan komt rijden..


  Maak melding

 2. Dat valt nog wel mee, die Hasselterweg hebben ze een half jaar over gedaan om een bestaande asfaltlaag te vervangen. Daarover heeft de gemeente overigens ook nog steeds geen goede argumentatie geleverd.


  Maak melding

 3. @Robert: Die grote bedrijfsbus (verhoogd en verlengd) vlak voor het zebrapad heeft mij inderdaad ook al tot menige noodstop gedreven. Je ziet gewoon helemaal niemand staan bij het zebrapad. Tot nu toe kon ik dan behoorlijk links op de weg rijden, maar dan nog. Die bus is van een bedrijf in vloerbedekking of textiel o.i.d. dacht ik.


  Maak melding

 4. Iets met de fundering was het, maar dat er nu echt hard gewerkt wordt……die indruk krijg ik ook niet. Die bedrijfsbus van dat stofferingsbedrijf belemmert ook voor voetgangers alle zicht, echt levensgevaarlijk. Bij elke oversteek loop je gevaar en mocht er toch iemand een noodstop maken omdat je over wilt steken, dan zit de achterliggende auto er meteen bovenop. Is dit niet iets voor de wijkagent? Of mogen die niet meer naar buiten?


  Maak melding

 5. Misschien een optie om alle bedrijfsbussen op het bedrijf achterlaten en met je eigen auto naar huis!!!

  gebeurt regelmatig dat een bedrijfsbus bij een ander voor de deur wordt geparkeerd ipv bij de mensen zelf voor de deur

  PvdA/ ik zie hier een stadsdebat aankomen


  Maak melding

 6. Op foto 1 en foto 3 is een professioneel toezichter te aanschouwen.
  Deze meneer heeft vast wel iets te vertellen in het proathus vanavond.


  Maak melding

 7. @enikdan, @robert en @mara
  Als jullie zoveel (zicht)problemen hebben met die bus, misschien is het een idee om de eigenaar aan te spreken op zijn parkeer gedrag.
  Misschien dat hij hem dan ergens anders neer kan zetten, zodat de situatie veiliger word.


  Maak melding

 8. @Robert
  De straat is nog maar 1 dag open en de eerste remsporen staan alweer voor het zebrapad.
  Heb je weer veel te hard over de Meppelerstraatweg gereden ???
  En de bestelbus stond er niet eens.


  Maak melding

Reageer