Werkkleding voor studie technische opleiding

Zwolle – Ruim 200 Deltion studenten van de opleidingen Middenkader Engineering, Allround Operatione-le Techniek en Elektrotechnische Industriële Producten en Systemen ontvangen op vrijdag 29 augustus 2014 om 14.15 uur van de Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek en Stichting Werktuigbouw hun werkkleding en schoenen.

De Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek Zwolle e.o. en Stichting Vrienden van de Werktuigbouw stellen materialen beschikbaar aan de jongeren, met als doel de instroom van jonge-ren binnen de technische bedrijven te stimuleren. Want om nu en in de toekomst verzekerd te zijn van voldoende vakbekwaam personeel, moeten nog altijd meer jongeren kiezen voor een technische opleiding. Erik Nijhof, directeur InstallatieWerk Oost & Flevoland en tevens bestuurslid Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek Zwolle e.o. zal op 29 augustus 2014 de werkkleding en schoenen overhandigen. Beide Stichtingen zijn van mening dat ondanks de huidige economische problemen in de toekomst voldoende plek voor technische en gemotiveerde jongeren binnen de bedrijven is.

InstalPush en MetalPush regeling
De bekostiging van werkkleding, schoenen en examengelden VCA (Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist Aannemers) wordt beschikbaar gesteld vanuit de ‘InstalPush’ en ‘MetalPush’ regeling. Deze regelingen zijn in het leven geroepen om de kwaliteit van stageprocessen in het mbo te waar-borgen. Bedrijven die deelnemen aan deze regelingen sluiten een samenwerkingsovereenkomst met Deltion, waarin onder meer afspraken worden gemaakt over de invulling van de stage, de begelei-ding van de student en de stagebeloning.
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Inderdaad Jacob. Dure start van de opleiding was dat, samen met winkelhaken, schuifmaten, gradenbogen en veel meer. Hoewel ik dat spul nog steeds regelmatig gebruik.

    Die overall die past al een tijdje niet meer. 😛


    Maak melding

Reageer