Vijftig tinten… nogmaals in De Spiegel

Zwolle – De eerste editie was een gigantisch succes, de teaser voor de film is in één week al miljoenen keren bekeken en Christian Grey is weer helemaal trending. Vijftig tinten… De Parodie met o.a. Birgit Schuurman is wegens succes op woensdag 17 september 2014 nogmaals te zien in Theater De Spiegel.

 

 50_tinten.jpg

 

“Als theater maken we graag een feestje van bijzondere avonden als deze. Daarom organiseren we rondom deze voorstelling een Ladies Night Out. Het thema? Vijftig tinten grijs. Letterlijk. Een aantal bijzondere Zwolse ondernemers zijn te vinden in onze Grey foyer.” aldus Ellen Ernst, marketingmedewerker bij Odeon De Spiegel theaters.

Onder andere Bijouterie Bagheera, Christine Le Duc, Schoonheidsinstituut Caméléon, Kootuur Boetiek, The Powderroom Zwollywood en VORMSHOP etaleren en verkopen op deze avond de mooiste, leukste en meest bijzondere (zilver)grijze artikelen. AnneFloor Fotografie zorgt voor kekke kiekjes, die dezelfde avond nog afgedrukt en meegenomen kunnen worden, een DJ zorgt voor een dansbaar muziekje en de dresscode is natuurlijk… (50 tinten) grijs. 

Over de voorstelling
Vergeet de boeken en de film: de musical-parodie op de Vijftig tinten-trilogie is de nieuwste hype die zorgt voor rode oortjes én een grote glimlach. Het verhaal begint als drie keurige dames van een leesclubje besluiten om het bejubelde én verguisde boek te lezen. Al snel slaat hun fantasie op hol. De vurige liefde tussen de puissant rijke Mister Grey en de naïeve maagd Anastacia Steele (Birgit Schuurman) contrasteert in alles met hun eigen huis-, tuin- en keukenliefdesleven. De bijeenkomsten van het vrouwenclubje leiden tot broeierige romantische dromen en oergeestige overpeinzingen. Regisseur Jasper Verheugd maakte er een humoristische muziekvoorstelling van met vrolijk over-de-top spel van een energieke cast en swingend ondersteund door een vierkoppige band. 

NRC Handelsblad noemde het “Grappiger dan het boek”, De Telegraaf vond het “Heel aanstekelijk” en Dagblad van het Noorden deelde zelfs de maximale vijf sterren uit: “Een gloeiend hete, vette hit.

Een must-see voor iedereen boven de achttien jaar die geen genoeg kan krijgen van de erotisch getinte trilogie, maar net zo goed voor niet-lezers die openstaan voor een sexy visueel avontuurtje waarin vooral hard mag worden gelachen.

Voor meer informatie of het bestellen van kaarten verwijzen wij u graag naar www.odeondespiegel.nl of het Bespreekbureau van Theater De Spiegel: 038-4 288 288.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Het verhaal is leuk en goed neergezet.
  Maar mijn interesse ging vooral uit naar Manon Westerhof van the Powderroom/Sprookjes fotos. Veel foto’s gezien van veel zogeheten bekende fotografen. Maar hoe Manon de foto’s heeft geschoten is echt heel bijzonder. Zij heeft een talent wat ze weet over te brengen op de foto die elke keer je aandacht blijft trekken. Zij weet op een zeer bijzondere manier accenten van personen vast te leggen die uniek zijn.
  Voor dit schrijven ook andere foto’s bestudeerd, maar elke keer ga je terug naar de vorige foto omdat er iets misterieus aan de foto(s) zijn.
  Zij verdiend meer aandacht en mag echt wel eens naar voren geschoven worden.Een nog niet ondekt talent. zoals ik al eerder zij, ik heb veel werk van fotografen gezien.
  Zeer prettig persoon in omgang.
  Ps. voor haar andere vakgebieden verwijs ik je graag naar The Powderroom Zwolle.
  Groetjes,
  Linda de M.


  Maak melding

Reageer