3D printen bij Bibliotheek Zwolle

Zwolle – Gaan we over een aantal jaar onze eigen stoelen printen, onze eigen fietsonderdelen, ons eten? Met 3D printen lijkt dit in de nabije toekomst werkelijkheid te worden. De Bibliotheek Zwolle organiseert in de maanden september tot en met december demonstraties, workshops en werkplaatsuren 3D printen.

 3d_print.jpg

Samen met de Creatieve Coöperatie organiseert de bibliotheek onder de naam Zwolle Lab bijeenkomsten om kennis te maken met en gebruik te maken van 3D printen. Elke maand is er een demonstratie, een workshop en de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van een 3D printer. Op donderdag 4 september is er een demonstratie in het Biebcafé van de Bibliotheek Zwolle van 14.00 tot 16.30 uur. Iedereen die geïnteresseerd is, kan deze gratis demonstratie bezoeken. De workshop vindt eveneens op 4 september plaats van 19.00 tot 21.00 uur.

Deze workshop kost 17,50 of 15,00 (Voordeelmetjebiebpas), reserveren verplicht. Op donderdag 25 september is het mogelijk om een 3D printer te reserveren voor zelfstandig gebruik.
 
Meer informatie is te lezen in de folder “Bijblijven met de bieb” of op de www.bibliotheekzwolle.nl.
Artikel delen:

Reageer