WRZV De Boog start voetbalseizoen

Zwolle – Donderdag 4 september start de training van het gehandicaptenvoetbal van WRZV De Boog in de WRZV – hallen in Zwolle. De aanvang van deze wekelijkse training is om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur. "We trainen tegelijkertijd in beide hallen. Hierdoor kunnen de spelers nog beter op hun eigen niveau spelen en trainen en hebben ze nog meer ruimte en spelplezier".

 

wrzv_de_boog.jpeg 

 

Het seizoen wordt officieel geopend op zaterdag 13 september a.s. met het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt gesponsord door de sociale werkvoorziening Wezo Groep bv uit Zwolle. Het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi dat wordt gehouden in de WRZV – hallen begint om 09.00 uur en de finales zullen om ongeveer 15.00 uur zijn beëindigd. WRZV De Boog bestaat inmiddels 26 jaar en er voetballen meer dan 170 jongeren met een beperking binnen deze unieke vereniging. De spelers zijn verdeeld over 19 teams die voetballen op verschillende niveau’s. De wedstrijden vinden om de twee of drie weken op zaterdagochtenden plaats in de WRZV-hallen.

Voetballers of voetbalsters met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking ( vanaf 6 jaar tot ongeveer 60 jaar ) die belangstelling hebben om te zaalvoetballen bij WRZV De Boog kunnen zich in verbinding stellen met Bert Klaassen, voorzitter WRZV De Boog ( tel.: 038 – 4660041). 

Zie ook de website: www.wrzvdeboog.nl

Artikel delen:

Reageer