DrogeVoeten Run ‘Under Construction’ bijna vol

Zwolle – Tijdens de ‘Dag van de Dijk’ op 20 september staat voor de derde keer de DrogeVoeten Run op het programma. De aanmeldingen voor de run stromen in rap tempo binnen. De teller staat inmiddels al op ruim 300 deelnemers. Er is maximaal plek voor 400 mensen, dus wees er snel bij als je nog mee wilt doen aan deze speciale ‘Under Construction’-editie!

 

drogevoeten_zwolle.jpg 

 

Je kunt je nog inschrijven door een mailtje te sturen naar zwolle@run2day.nl, geef dan je naam, emailadres en shirtmaat even door. De DrogeVoeten Run heeft dit jaar als thema ‘Under Construction’ en zal dus weer anders zijn dan eerdere edities. Lol en plezier staan uiteraard wel weer voorop. Daarom is iedereen welkom, van jong tot oud. Net als voorgaande jaren wordt het een gezellige loop, zonder tijdklok en competitie-element, maar wel met een mooi gratis functioneel hardloopshirt.

 

De DrogeVoeten Run wordt georganiseerd door het Waterschap Groot Salland in samenwerking met aannemer Van den Biggelaar/Ploegam, hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve. Met deze run willen het waterschap en de aannemer mensen een inkijkje geven in het project Ruimte voor de Rivier Zwolle.

 

Dag van de Dijk

Naast het hardloopevenement valt er tijdens de ‘Dag van de Dijk’ veel meer te beleven bij de Vreugdehoeve. Luister naar waterschappers die vertellen over het project Ruimte voor de Rivier en het werk van het waterschap. Of ga mee met vrijwilligers van de Dijkwacht voor een excursie naar de dijk. Ook is er voor kinderen allerlei vertier, waaronder een opblaasbare stormbaan, een springkussen en een ballonnenclown. Lekker even bijkomen van dit alles kan op het terras van De Vreugdehoeve, waar een hapje, drankje of ijsje genuttigd kan worden. Eigenlijk een leuk sportief uitje voor het hele gezin!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer