Open Dag Dans & Creatief!

Zwolle – Gezellig een dagje weg voor jong en oud en dompel je onder in de wereld van dans, theater, muziek en beeldende kunst. Het nieuwe culturele seizoen bij Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle gaat bijna weer van start en daarom opent zij haar deuren voor heel Zwolle en wijde omtrek op zondag 31 augustus van 13 tot 17 uur. Iedereen kan vrij binnen wandelen en hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

dans.jpg

Tijdens deze open dag kun je naast meedoen aan diverse creatieve, sportieve en muzikale workshops en kijken naar prachtige dansoptredens, ook nog veel meer beleven! Zo kun je de wereld aan diverse muziekinstrumenten uitproberen, is er een springkussen aanwezig, voorlees- en danshoek voor de allerkleinsten en kun je je laten schminken. Maar ook is er een kunstexpositie, live-dj en kun je je op de foto laten zetten als heus theatertypetje en daar zelfs nog prijzen mee winnen. Kortom, een ontzettend leuk dagje uit waarbij het hele gezin op een laagdrempelige en gratis wijze kan kennismaken met cultuur!

muziek.jpg

beeldende_kunst.jpg

theater.jpg

Voor iedereen die enthousiast is geworden over het lesaanbod bij Dans & Creatief is er de mogelijkheid om in de week van 1 tot en met 7 september gratis te komen proeven bij diverse lessen. Graag wel eerst van te voren aanmelden. Tijdens deze open lesweek zijn er onder andere proeflessen: zangles in een groep, tekenen en schilderen, kleuterdans en kids musical, maar ook minder bekende lessen komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan: mimespelen, Solodance, Muziek & Zang voor kids en improvisatietheater. Zie de website voor het complete aanbod. De open dag en open lesweek worden gehouden aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle. Meer info of aanmelden voor de open lesweek via: www.danscreatief.nl, info@danscreatief.nl

Artikel delen:

Reageer